Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda181

Cykle nieregularne

Polecane posty

Gość młoda181

Witam Panie. Mam pewne pytanie otóż od jakiegoś czasu cykle mi się rozregulowały , raz okres mam co 26 dni , a raz co 44 ... I nie wiem co może być tego przyczyną , tak mam już od ok. 3-4 miesięcy... Wizytę u gin mam dopiero za 2 tygodnie ...

Witam serdecznie Nieregularne cykle miesiączkowe to wynik zaburzeń hormonalnych w organiźmie. Regulować cykle można albo farmakologicznie z wykorzystaniem hormonów a o skutkach ubocznych hormonów można by mówić całymi godzinami lub wyregulować sobie poziom bezpiecznymi fitohormonami. Najlepszym źródłem fitohormonów które usuwają wszystkie niedogodności związane z miesiączką w tym równiez jej nieregularność są preparaty firmy nutrilite saw palmetto i Prim rose plus. Nie jestem lekarzem ale zajmuję się biznesem zdrowia i z własnego doświadczenia wiem że wiele dziewczyn dzięki tym witaminom wyszło nie tylko z drobnych problemów ale również z bardzo poważnych np nie możnośc zajścia w ciążę lub możliwość poronienia. W celu uzyskania dalszych info możesz napisać pod adres d-dawidowicz@wp.pl. proponowane użycie witamin to Saw palmetto 1 raz dziennie a Prim rose plus 3 razy dziennie. .

miałam tak samo przy mniej więcej max 30 dniowych cyklach przez kilka lat nagle rozregulowało mi się 26-50 dni..I doszło do tego okropne psm prawie 3 tygodnie przed @.. badania hormonalne były w normie, więc podejrzewam, że może winą było zapalenie jajników i jajowodów. od maja biorę tabletki w związku z powyzszym.