Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olka92

antykoncepcja-pomocy!

Polecane posty

Gość olka92

mam 16, prawie 17 lat i chcialabym zaczac uprawiac sex z moim chlopakiem. Wszytsko jest przemyslane, jestesmy na to gotowi ale jest jeden problem. Chcialabym pojsc do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne ale nie jestem zorientowana w tych sprawach i nie wiem czy moge tam isc osoby doroslej (mamy) Bo jakos niespecjalnie chce zeby ona wiedziala o tym ze wspolzyje z chlopakiem :)

Gość olka92
mialo byc *bez osoby doroslej ;]

Gość figatonka
mozesz sama pojsc :D

Gość nnnnnnnnnnnnnnn
tak już możesz iść sama

Gość patkaaaaa
ja mam 16 lat. i lekarz ginekolog nie wykonał badań ani nie zadawał mi pytań dopóki mojej mamy nie było w pokoju.

mi przepisal jak mialam 17,o nic nie pytal,albo mozesz kupic na wlasnba reke z jakis tam zrodel innych

według prawa ginekolog nie ma prawa przepisać antykoncepcji hormonalnej osobie która nie ukończyła 18 roku życia tyle z teorii a w praktyce rożnie bywa

Gość do polka
ciekawe ile y mialas lat ja zaczelas sie bzykac 16 letnie dziewczyny powinny dostawac tabletki i koniec ktore pujda po tab,bynajmniej sa odpowiedzialne wolala bym aby moja corka w wieku 16 lat brala tabletki i spala ze swoim chlopakiem niz w wieku 17 zaszla w ciaze

hmmm byłam na pewno pełnoletnia a co mnie obchodzi czy ona chce sie bzykać czy nie ja tylko powiedziałam jakie jest prawo w Polsce