Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anorexxxia

CHCĘ MIEĆ ANOREKSJE

Polecane posty

Gość anorexxxia

jak do tego dojśc? Co ze sobą robić żeby nie chcieć jeść? Nie umiem przestać... idzie mi tak dobrze a potem ... CZIPSY BATONY CZEKOLADA ....... CHCĘ MIEĆ ANOREKSJĘ

Chyba nie wiesz co mówisz...anoreksja to nie katar który mija...to cierpienie z którym boryka się wiele kobiet i przez który wiele kobiet umiera.

Gość anorexxxia
Chcę być chuda, chcę żeby ubrania na mnie świetnie leżały... a teraz? Cycki wielkości arbuza. A wcale nie jestem gruba. jestem szczupła, tylko co mi z tego jak cyce na które wszyscy sę gapią a ja wyglądam przez nie jak jakiś mutant

to zmniejsz sobie cycki, zamiast ładować się w anoreksję. Z tego się nie wyrasta, na to się umiera.

Invicta: ktoś wcześniej na forum pisał,że zmniejszenie piersi kosztuje 7000-9000zł. Więc dużo za dużo. Zresztą,duże piersi to nie problem ;)

z tego co wyczytałem to jesteś szczupła i masz wielkie piersi i większość kobiet chce mieć tak jak ty przemyśl to dobrze, bo anoreksja ma podłoże psychiczne i nie łatwo z tego wyjść

Gość anorexxxia
A jak wszyscy się gapią , a bluzki na guziki nie kupisz, jak faceci widza tylko twoje cycki ... zresztą bez stanika który dobrze trzyma nie wyglądają najlepiej ... To co? a odchudzianie nic nie daje... Muszę się zasuszyć do kości chyba żeby coś zmienić. na operację mnie nie stac

No i co z tego że sie patrzą, to jest twój atut (nigdy samotna nie będziesz). Podobno kobiety lubią jak się na nie patrzy i podziwia ich urodę bądź figurę. Dziewczyno wrzuć na luz i przestań przejmować się pierdołami bo to do niczego dobrego nie prowadzi

Gość renatttttaaa
zazdroszcze ci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tez chce miec cycki miseczke D !!!!!!!!!! mam tylo marne C :( glupia jestes i tyle ..

Gość anorektyczka od dawna
Ale ty durna i bez wyobraźni jesteś! Jeśli myślisz, że przez anoreksje będziesz wyglądać lepiej, to puknij się w czoło! Jak masz duże piersi i będziesz się głodziła, to potem będziesz miała samą skórę, pomarszczoną i wiszącą do pępka zamiast piersi, to będzie ładniejszy kształt według ciebie? Leczę się z anoreksji już 7 lat, straciłam dużo włosów, normalnie glaca mi prześwituje, piersi to zmarszczone flaki, szara skóra, na całym ciele mam siniaki poodgniatane od kości, no cóż ale jestem chuda, mieszcze się w rozmiar 32 i to tak dobrze, bo ostatnio udało mi się troszkę przytyć, większość mojej młodości spędziłam w szpitalu na przymusowym leczeniu, nie mam praktycznie przyjaciół. O to ci chodzi? Tego chcesz? Będziesz przeraźliwie chuda, brzydka i zniszczysz sobie życie tak jak ja. Anoreksja to nie dieta odchudzająca ale ciężka i straszna choroba, z którą człowiek się męczy strasznie. Anoreksja to swoisty rak duszy i ciała, z tego bardzo trudno się wyleczyć, o ile ktokolwiek zdąrzył się wyleczyć :(

do poprzedniczki, baaardzo CI współczuje, niby zaczyna sie niewinnie od przeróżnych diet, ćwiczen..a potem zostawia taki ślad na ciele i psychice...życze ci powrotu do zdrowia...mam nadzieje, ze Twoje słowa trafia do autorki...przeciez tyle sie słyszy o tej cieżkiej chorobie, a innym sie zdaje, ze to takie fajne...jak można chcec byc chorym, nie wiem ile lat ma autorka, moze w wieku dojrzewania, kiedy nie moze pogodzic sie z okrągłościami i sieg apo drastyczne sposoby...wiekszosc z nas w tym okresie próbowała óżnych diet cud itp, czesto z marnym skutkiem, wiem to po sobie, jak nie jadąłm kilka dni i mdlałam...teraz z perspektywy czasu stwierdzam, ze byłam głupia...

Gość ale ty masz problem
Dziewczyno gapia sie na twój biust , bo ci zazdroszcza!. Uwierz i ciesz sie ,z masz takie, a najważniejsze że zdrowe, Nawet nie wiesz ile teraz kobiet ma usunięte piersi z powodu choroby! Na pewno jestes młoda i z czasem same ci zmaleją. Wiem to z własnego doświadczenia( też miałam balony)..... żyj i ciesz sie życiem, a nie myśl o bzurach, a kiedyś będziesz się z tego śmiała.

anorexxxia... Zdajesz sobie sprawę co to anoreksja?Z nią już się nie rozstaniesz...A chcesz z nią do grobu się wpędzić? Niektórzy naprawdę są bez pojęcia.................

Gość chyba jestes
gluputka malolatka i tak naprawde nic nie wiesz o tej strasznej chorobie.Proponuje wglebic sie w temat,moze zrozumiesz....

Gość kofefew
a czemu nie piszesz "chcę być bardzo chuda" tylko "chcę mieć anoreksję" ??? żeby być patyczakiem nie trzeba być anorektyczką, a anoreksja to choroba psychiczna. osobiscie wolę mieć wielkie cycki niż być psycholką i też mniej mnie razi w innych laskach duży biust niż jakieś zajoby

Gość DZIEWCZYNO
Radzę ci dobrze odwiedź psychologa. Musisz mieć jakieś problemy ze sobą skoro w ogóle przyszło ci do głowy,że chcesz być anorektyczką. Zrób to dla własnego dobra kochana.

Gość marta sz
ja tez chce miec anoreksje !! jesli nadal sa tu jakies osoby z taka przypadłoscia to bardzo chetnie pogadam !! Mi nie chodzi o to zeby byc chora! ja poprostu chce byc chuda i mało jest !

Gość Spychacz_z_Jurandowa
Ale w ktorym miejscu te rude?

Gość kasik16363622
Anoreksja prowadzi do zaniku miesiączki i hormonów, niepłodności, odizolowania od rzeczywistości i do śmierci. Jeśli ktoś o tym marzy to wogóle nie wiem po co jeszcze żyje, mniej boleśnie dla niego byłoby gdyby popełnił samobójstwo niż wycienczał się głodując i tracąc co chwile przytomność z tego powodu. Stosowanie diety

Gość jeśli cycki nie zmniejszają
się pomimo odchudzania, to znaczy, że masz w nich więcej tkanki gruczołowej niż tłuszczowej (to cecha indywidualna), a to znaczy że odchudzanie Ci na cycki nie pomoże. Możesz albo zaakceptować ten atrybut kobiecości albo je operacyjnie kiedyś zmiejszyć. Polecam to pierwsze. Przypuszczam, że jesteś dość młoda, z wiekiem zmądrzejesz :) Uświadom sobie, że faceci gapią się na Twoje piersi, bo ich niesamowicie kręcą, a inne kobiety z kolei skręcają się z zazdrości. Jesteś szczupła i masz duże piersi, toż to ideał! :) Zmień myślenie, bo bredzisz, koleżanko.

Gość chcę_mieć_anoreksję
Ja tez chcę mieć anoreksję!!!! Piszcie 38279619!!!!!

Gość ja przeszlam anoreksje-bulimic
ja przeszlam anoreksje-bulimiczna, 3 lata z tym gownem walczylam (a to i tak kroto) wazylam 35kg przy 157cm wzrostu i chcialam z okna skoczyc...mam pelno blizn na rekach, bo cielam sie zeby usmiezyc bol duszy..modlilam sie zeby kiedys obudzic sie i nie myslec co zjem, czego nie zjem, ile waze, jak wygladam...jestem jakies 5 lat "zdrowa" i nadal sie boje wejsc na wage, nie dopuszczam do siebie mysli o diecie mimo, ze waze aktualnie 51kg- bo po prostu nie moge...wyrzucilam wszystkie ciuchy w ktore sie nie mieszcze, zeby mi nie przypominaly...boje sie, ze kiedys ta szarosc i cierpienie moze znow mnie dopasc...teraz mam meza, dziecko dla ktorych zyje, ale jestem strasznie wyhamowana, stateczna, kazdy ruch musze przemyslec, zero spontanicznosci, znerwicowana, boje sie ludzi...czasem mam mysli, ze przegralam swoje zycie...takze z wlasnego doswiadczenia: nie polecam...ale pewnie i tak zrobisz jak bedziesz chciala...

Gość osoby, ktore sa
podatne na anoreksje, ktore ja maja, nigdy nie dopuszczaja do siebie mysli o chorobie, Ty o tym myslisz, nie zachorujesz nigdy.