Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarynkaaa

jedzenie w pracy

Polecane posty

Gość katarynkaaa

Co robicie sobie do pracy w ramach obiadu? U mnie nie ma gdzie podgrzać, więc trzeba coś na zimno, a kanapek i sałatki mam już serdecznie dosyć... Jakieś propozycje? Pomóżcie, bo jeszcze jedna kanapka i zwariuje/

Jogurt, zasery są takie ale to na przekąske, batoniki zbożowe, owoce, warzywa. No a nie macie tam czajnika? To sobie zupki można zrobic np.knorr Moc Warzyw :D

Gość katarynkaaa
czajnik mamy:) tylko kurcze taką zupką to ja się nie najem:(

Gość hermionkaa
Ja zawsze w pracy wcinam płatki śniadaniowe :)

Gość pizze se zamow
albo cos u chinczyka

Gość To gzie Ty robisz

Gość To gdzie Ty pracujesz

Gość kiedyś było takie coś
danie w 5 minut - może nie super zdrowe, ale np. takim pure z cebulką mogłam się zapchać na jakiś czas. A jakie sałatki sobie robisz? Bo jest mnóstwo różnych opcji, nie wierzę, że wszystkie przerobiłaś...

Gość katarynkaaa
pracuje w doradztwie finansowym i niestety nie mogę sobie niczego zamawiać, bo cały oddział będzie pachniał... kurcze... sałatek wszystkich pewnie nie przerobiłam, ale pomysły mi się kończą:(

Gość W maske jeza az mnie dreszcze
przeszly ! Co Ty tam robisz ?

Gość katarynkaaa
oczywiście jak się łatwo domyśleć to o 'kostnicy' to nie ja pisałam tylko jakiś wyjątkowo mało inteligentny człowiek który nie ma co robić...

kupuj sobie gotowe te sałatki, mnie by się nigdy nie znudziły. wiesz co , dam Ci radę. idź do sklepu, pooglądaj co jest , wybór jest ogromny i kup to na co masz ochotę. proste :classic_cool:

Gość onaaaa21
my zamawialismy zbiorczo do biura pierogi, pizze, nalesniki :D i wcinalismy nad komputerami :D proponuje ci kup sobie salatke z kurczakiem albo sa takie duze kanapki meksykanskie z salatka i kurczakiem w srodku -pyszne i mozna sie najesc :)

Gość onaaaa21
albo o ile lubisz jesc na zimno, u nas jedna dziewczyna gotowala w domu pierogi i przynosila je do pracy, jadla juz jak byly zimne , ale jak kto lubi ;)

Gość katarynkaaa
nie przepadam za pierogami na zimno:(

Gość rób sobie sałatki np.
makaronowe: penne+brokuły+tuńczyk/kurczak grilowany+pomidor+oliwki+sos majonezowy; kokardki+zielony groszek mrożony blanszowany+marchewka w kostkę blanszowana+szynka w kostkę; makaron ryżowy nitki cienkie+grzyby mun z marchewką, cebulą i przyprawami podduszone na patelni+pierś z kurczaka w kostkę podsmażona itd.itp. Tak naprawdę możliwości są nieskończone, idź do sklepu i popatrz na półki - czego nigdy nie kupowałaś, może warto? Np. pomidory suszone+sałata lodowa+grilowany kurczak (najlepszy chyba do sałatek)+sos majonezowo-musztardowy... i już pyszna sałatka.