Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepewnosc

Czy to nie jest irracjonalne?

Polecane posty

Gość niepewnosc

Witam. Mam 26 lat, czy ktoras z Was miala taka sytuacje, w ktorej poznala chlopaka przez internet, pisala z nim ok 2 mcy i chlopak wyznal milosc.. zauroczenie.. nie piszcie mi tylko ze to oszust itd, bo sprawdzilam, jest normalnym troszke mlodszym ode mnie. Czy to mozliwe ze internet dziala na zmysly?:)

Gość NobertDeRiro
A co w tym dziwnego? Szkopul w tym, ze wyznalby te milosc takze innej, poniewaz jest chlonny milosci.

Gość niepewnosc
no to zrozumiale, narazie nie mielismy czasu na spotkanie, ale ma nastapic niedlugo.. myslalam ze faceci sa badziej powsciągliwi, jesli chodzi o internet.On mowi ze pasuje mu moja osobowosc, ze tego szukal u kobiety..ale byl w dlugim zwiazku kilkuletni, od jakiegos roku jest sam. wiec nie widze u niego nic dziwnego,

Skoro facet jest w porządku i deklaruje swe zainteresowanie to teraz kieruj się Tym czego sama chcesz :)

Gość niepewnosc
no ok, chcialam tylko wiedziec czy ktoras miala podobny przypadek, czy to mozliwe aby sie udalo ..?chlopak jest fajny, madry, zaradny.. stara sie.. ale wiec dlaczego nie szuka w zyciu kobiety-ma powodzenie...