Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 10-dniowa

9.11.2009 Zaczynam dietę 10-dniową

Polecane posty

Gość nadja_82
niewiem jak to bedzie z cwiczeniami...........100 brzuszków to duzo ale jakos spróbuje

Witam:) Cieszę się, ze mamy nowe zwolenniczki:) Ja nie robię całkowitych brzuszków tylko "połówki" :)

Gość 10-dniowa
witam Was babeczki:) Świetnie że jest z nami ktoś jeszcze! Ja właśnie popijam sobie herbatkę czerwoną. Pomierzyłam się poważyłam i przede mną pierwszy kefirek;) ale po tych wczorajszych chipsach na razie w ogóle nie jestem głodna czuję się strasznie zapchana. A jak tam u Was dziewczynki? Śniadanko już było? Pozdrawiam:D

hej kobietki gdzie się podziewacie?? mam nadzieję że mnie nie zostawiłyście samej z tym odchudzankiem...

Gość a ja ja tez
kiedy zaczelam 0 dniowwa ale juz na peirwszym dniu przegralam ,bo bylam naaaprawde glodna....tak wiec powodzenia zycze

cześć:) no mama nadzieję że damy radę! traktuję to trochę jak dietkę ostatniej szansy bo nie mam cierpliwości do długotrwałych diet w których traci się 1 kg na tydzień zanim zacznę tracić na wadze to już się poddaję:( liczę na szybką utratę kg tylko boję się jojo. Trzeba będzie mądrze wyjść z tego. Po kopenhaskiej nie miałam więc liczę na to że jak będę uważać to uda mi się utrzymać wagę. Pozdrawiam i zapraszam chętnych:) jak to się mówi w kupie raźniej;)

kobietki zmykam teraz bo mam troszkę roboty.Zajrzę chyba dopiero wieczorem bo wcześniej nie będę miała czasu. Pamiętajcie dziś tylko kefirki!! 3mać się Damy radę!!!!!!

Gość nadja_82
Melduje sie!!Wlasnie zaprowadzilam dziecko do szkoly i planuje isc po zakupy Dzis kefirek i duzo wody oczywiscie Pozdrawiam

o jak miło że jesteś:) ja mam już za sobą pierwszy kefirek . na razie czuję się troszkę słabo i tak się dziwnie trzęsę ale mam nadzieję że mi przejdzie bo nie chciałabym rezygnować. Nadia masz syka czy córę??? w jakim wieku? no i pochwal się ile masz latek i czym się zajmujesz;)

Gość nadja_82
Mam synka, chodzi do II klasy Ja mam 27 lat i marze aby schudnąć 10kg Nastawiłam sie bardzo mocno że bede na diecie i....wogóle nie chce mi sie jeść Mój mężczyzna przyjezdza 04 grudnia na weekend i obiecałam sobie że zrobie mu niespodzianke moją nową figurą

Gość nadja_82
nagrodze siebie fryzjerem i karnetem na solarium jak wytrwam pierwsze 10 dni

Gość eluuss
hej dziewczyny !! :* świetna dietka - nigdy o takiej nie slyszalam :) planowalam troche schudnac juz od dluzszego czasu jednak nie moglam trafic na dietke ktorej bym dala rade :) ale ta wydaje sie naprawde ok :) nie waze az tak duzo ( 57 kg) ale ostatnio cos zaczelam wiecej jesc i boje sie ze moja waga bedzie wzrastac :/ pozatym potrzebuje wiecej ruchu.. zaraz lece biegiem do sklepu po kefirek :) trzymajcie sie :*

świetnie że jest nas więcej. Ja po 3 kefirach. Na razie jest ok. Słabości przeszły.Staram się dużo pić i jest ok:) dzieciaki są super:) dają tyle radości. Damy radę kobiety! A gdzie się podziewa Goś??? Napiszcie potem jak tam po pierwszym dniu!

Gość nadja_82
wlasnie wypilam pierwszy kefirek i jest dobrze

Gość eluuss
no to swietnie :) jednak dietka chyba do wytrzymania :) ja lece dopiero do sklepu po kefirki dzis mam wolny dzien i leniuchuje :) wiec dopiero niedawno co z wyrka wstalam :) napisze potem jak mi idzie :)

Cześć dziewczyny Wstyd się przyznać, ale przed 13 wstałam ;) (spać poszłam o4) Ja w ogóle głodu też nie czuję, kefiru w sklepie nie dostałam a w domu mam maślankę niestety:( i ja jestem już po litrze wody, wypiłam jednym chłystem, normalnie jakbym kacora miała;) A zaraz wypiję al bo jogurt naturalny rozrzedzony wodą albo tą maślankę:) Aha! dziewuchy moje, od dzisiaj ćwiczenia!!!:)

Gość eluuss
a jakie cwiczenia dokladnie ?;> brzuszki i co jeszcze robimy ? :) wypilam wlasnie herbatke, ubralam sie i lece do sklepu wkoncu po kefirki :) tez zasnelam po 4 :D

Gość eluuss
po pierwszej szklance kefirku :D i dwoch herbatkach .. jest ok :)

eluś ja proponuję ćwiczenia wieczorem * 100 pół brzuszków *100 rowerków *20 nożyc * 10minut hula-hop :) U mnie dobrze, zamiast kefiru zjadłam jogurt naturalny, wypiłam 1,5l wody i teraz smakuje się gorzką kawą:)

Gość eluuss
Goś podziwiam Cie :) nie cierpie gorzkiej kawy :) ja zaraz lece po herbatke kolejna ..

Eluś, ja siebie też podziwiam, bo od jakiegoś czasu piłam ze słodzikiem:) Ja po tym jogurcie nie mam ochoty na dalsze jedzenie, na maślankę się nie skuszę, bo mnie mdli na jej konsystencję:P To co, taki zestaw ćwiczeń może być?:)

Gość eluuss
mam nadzieje ze wytrzymam taki zestaw pierwszego dnia :) w kazdym razie sprobuje :) kiedy robisz cwiczenia ? mniejwiecej o jakiej porze ? ja planowalam za jakies 20 mins zaczac :) od ok 19 zaczynam prace, a po pracy (roznie koncze niestety) ide prosto spac :( wiec wolalabym teraz pocwiczyc :)

Gość eluuss
Goś - a tak przy okazji diety masz moze jakis sprawdzaony sposob na cellulit ? niestety to tez moj problem :( zle sie z nim czuje stosowalam kilka balsamow ale tak srednio szlo plus biegam, co prawda czasami co drugi dzien, czasami codziennie dobra biore sie za cwiczenia :)

eluś, po pierwsze zaczernij sobie nicka, bo tu o podszywaczy nie trudno:) Ćwiczenia ja zawsze robię po 21, czyli na jakieś 3 godziny przed snem:) Myślę, ze cellulit powinien po tej diecie się znacznie zmniejszyć, ale nie znam nic innego:( 10-dniowa, nadja_82 gdzie się podziewacie laski :)

to moj zarezerwowany nick :) masz racje z tymi podszywaczami zwykle nie chcialo mi sie hasla wpisywac, ale od teraz juz bede :) tak dla bezpieczenstwa

możesz sobie włączyć zapamiętywanie:). Kurczę, dzisiaj pierwszy dzień jeszcze 9 dni przed nami:) pewnie zleci szybciej niż się zaczęło:)

:) ja dzis wypilam caly duzy kubeczek kefiru przyznam sie ze zezarlam tez troszke jogurtu naturalnego :/ :) no i wypilam 3 herbaty i popijam wody.. ps. udalo mi sie zrobic 40 brzuszkow .. :( pocwicze jeszcze troche mam sil ..

Elus ale rób pół brzuszki nie te całe:) Ja mam za sobą to co pisałam wcześnie, wypiję jeszcze trochę wody. Ja uważam, ze jogurt jest na tej samej bazie co kefir, no może rzadszy jest:)

Witam moje kochane współodchudzające się:) Ja o 18 wypiłam 400 ml kefiru i 0,7 herbatki czerwonej. Po pierwszym dniu czuję się fajnie zostało nam 9 ;) jak tam ćwiczonka?? ja jeszcze nie zaczęłam ale zaraz będę zmykać bo trzeba się poruszać. Celulit wrrrrrrrrrr....moja zmora! w ogóle dolne części Ciała to moja zmora. Jestem gruszką i mam wielką dupę:( dlaczego nie mam czarodziejskiej różdżki?? ale bym poczarowała;) ja już zwątpiłam w kremy itp. Już przestałam wierzyć że kiedykolwiek pozbędę się tego paskudztwa:(