Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 10-dniowa

9.11.2009 Zaczynam dietę 10-dniową

Polecane posty

no ja ćwiczeń nie zaczęłam, jak wcześniej wspomniałam ćwiczę wieczorami czyli 21 wzwyż :)

Gość iwannabestar
i jak wam dziewczyny idzie? właśnie patrzyłam na internecie coś o diateach bo dosłownie już mnie depresja łapie! tym bardziej,że teraz coraz zimniej i siedzi się w domu, a co z tym idzie ciągłe podjadanie! opowiadajcie jak ! cieżko ? występuje po tej dietce efekt jojo ? bo tego się boję tragicznie ! życze powodzenia i czekam na odpowiedź ;)

ivana ja ją stosuję pierwszy raz:) Wczoraj wiele czytałam na różnych forach o tej diecie, efektu jo-jo nie będzie jeżeli będzie się stopniowo z niej wychodzić, czyli pewnie ograniczenie niektórych produktów i kalorii naturalnie :) Ja ogólnie zamiast kefiru jem jogurt naturalny (kefiru w sklepie nie był) a maślanka mi nie wchodzi:) Ogólnie ciężko raczej nie jest (bynajmniej dla mni:( ), bo je się dane produkty przez cały dzień dowolnej ilości:)

witaj:) czy jest po niej jojo to nie wiemy bo dopiero zaczynamy:D ja po pierwszym dniu świetnie. Zobaczymy co będzie jutro. To tylko 10 dni więc pewnie szybko zleci a ja nie mam cierpliwości do długotrwałych diet. Jak już pisałam zanim zacznę tracić na wadze już się zniechęcam. Liczę na to że schudnę co nieco najbardziej cieszyłoby mnie 5 kg no ale się zobaczy. Niestety ale teraz jest taki najgorszy czas. Nie ma co ze sobą zrobić to się podjada:(

Gość iwannabestar
jeśli o mnie chodzi to własnie musiałabym też zrezygnować z mięsa i jajek bo nie lubię,a kefir zastąpić maślankami i jogurtami. a stosowałaś już kiedykolwiek tą dietę? ja miałam ochotę na kopenhaską,ale przestraszyłam się czytając komentarze typu ' schudłam 11 kg,ale po dwóch tygodniach moja waga wskazywała o 20 więcej' także dzięki ;) hmm bardzo chetna jestem tylko,że obawiam się,że nie jest zbyt popłacająca !

no ja właśnie nie wiem ile na niej schudnę:) ja mięsa nie mogę odstawić, bo w tamtym roku nabawiłam się anemii przez dietę, prawie nic nie jadłam i w 3 tygodnie schudłam 10-12kg a przez rok wychodziłam z anemii:) Ja zamiast kefiru jem jogurt, myślę, że "stosunkowo"mało można ją modyfikować

Gość iwannabestar
kurcze no kusicie dziewczyny ;) ale powaznie dajecie radę tak bez kromki na śniadanie i ciepłej zupy w ciagu dnia?

dziewczyny tak z glupoty weszlam na ten topik, wlasnie jestem po 8 dniu kopenhask, ale caly dzien nic nie jadlam i jutro tez tak bedzie bo mam calydzien zawalony, wiec musze ja przerwac i tak sie zastanawiam nad ta 10 dniowa wyglada sympatycznie, zwlaszcza ze przez ta d kopenh wyrobilam sobie pewne podobne nawyki zywienia i zoladek ma 3 razy mniejszy:) spadala 4 kg na niej, hmmmm to co ja bym sie przylaczyla za jakies 4 dni bo chce jeszcze troche sie przetrzymac zeby po tek d,kopenh nagle nie dostala szoku:) bo jak raz kolezanka wymusila na mnie zjedzenie kawalka ciasta to potem wszystko ze mnie zeszlo wc, jakbym sie ziolek przeczyszczajacych najadla:)

Gość iwannabestar
poza tym ja rółwnież nie wymagam zbyt wiele tylko jedyne 5 kg ;) a czym radizcie zastąpić mięso i jajka? w sumie to powiem,że składniki nie są żadną rewelacją bo jeśli chodiz o mnie to odpowiadają tylko warzywa i owoce. nie wiem jak można jeść same serki.. tak źle i tak nie dobrze..

Gość Kalea
to ja się dołącze:) ale bedę miała jeden dzień spóźnienia :) co do jojo, rozsądny i powolny powrót do jedzenia, napewno go nie wywoła.

no dziewczyny, ja do niczego nie namawiam :) musicie się same zdecydować, nie powiem dieta wygląda kusząco, a ja lubię próbować "nowości":) Przeczytałam o niej pierwszy raz tu wczoraj i się zdecydowałam:) Ale co mnie nie zabije to mnie wzmocni ;)

Gość kalea
Iwa - ja myślę,. że dwa dni się wytrzyma, najgorsze dla mnie to te jajka.

Gość iwannabestar
coś się obawiam,że wpadłam i jutro zaczynam dzień od kubka kawy i cały dzień spędzę na maślankach ?! heh ciekaweeee

Gość iwannabestar
kalea : dla mnie te sery, mięso i jajka nie mam pojęcia jak się przełamać. w jakiej postaci to jecie/ będizecie jeść?

biały ser będę jeść z odrobiną soli tak samo jajka. Bo niestety "bez przyprawy" nie przełknę

bilans na dzis duzy kefir, troche jogurtu naturalnego chyba 5! herbatek i sporo wody :) no i okolo 60 pol-brzuszkow :) wiecej nie dalam rady lepsze to niz nic jak na pierwszy dzien:) nie bylo az tak zle :) spadam do pracy, nie bedzie mnie napewno nocke, a czy dluzej to jeszcze nie wiem.. nie wiem czy nie dostane jakiegos sluzbowego wyjazdu do innego miasta czy nawet zagranice ( tego przewaznie nigdy wczesniej nie wiem :) a dosc czesto sie zdarza wiec jak "zagine w akcji" to sie nie martwcie ze rzucilam diete i sie nie odzywam :) biore ze soba jogurt naturalny, no i bede pila herbatki :) jutro kolejny dzien, nie jest tak zle, napewno wytrzymam :) trzymajcie sie :*

Gość kalea
jest taki serek bieluch smaczny tzn mi smakuje jest on taki kremowy nie typowy ser biały, ale kosztuje ponad 2zł. ja kupie zwykły ser biały.. i bielucha dobrze będzie damy rade.. wkońcu to tylko 10 dni:D

Gość kalea
a sądze, że z tą chudościa sera nie trzeba tak przesadzać:)

Gość iwannabestar
no właśnie to tylko 10 dni, a po nich tyleee uśmiechu na twarzy,że ejsteśmy lżejsze [ mam nadzieję ] ok także oglaszam,że dołączam do was od jutra hheh będę się zwierzać

Gość iwannabestar
no własnie,a ile mniej więcej leci z wagi ?

na pierwszej stronie jest napisane, ze niby od 7 do 10kg? ale ja uważam, ze to wygórowane. Z 4-6kg myślę

Gość kalea
Goś - to zależy od wagi wyjściowej oczywiście odnosząc wagę do wzrostu.

Gość iwannabestar
szczerze mówiąc to mi radoche sprawi kazdy ejden kilogram. dzisiaj już lecę. odezwę sie jutro do uslyszenia ! buziaki

kalea masz rację:) jeżeli ktoś jest "większy" szybciej chudnie:) Iwanna pozdrawiam 🌻

jeju dziewczyny troszke sie boje:) tzn ze po tej dietce przytyje ale sprobuje, chce znow wazyc 55 kg a mam jeszcze 4 do zrzucenia, zaczynam jednak od jutra trzymajcie kciuki ...please:)