Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 10-dniowa

9.11.2009 Zaczynam dietę 10-dniową

Polecane posty

Gość iwannabestar
a ja jutro będe wcinać pyszną rybkę z marcheweczką mm aż na samą myśl jestem głodna. macie wrażenie,że jesteście lżejsze? bo ja naprawdę niczego nie widzę. a ciżko mi powiedzieć bo na wstępie się nie ważyłam.. wolałam się nie załamać;d

No i jak Wam dziewczyny idzie? Ja właśnie zakończyłam 6 dzień. Ogólnie fajnie się czuję jak jestem na diecie z świadomością że waga idzie w dół. A ta dieta taka właśnie jest. Bo na efekty nie trzeba długo czekać i to mi się w niej podoba. Dodatkowo ćwiczę: a6w oraz kilka dodatkowych ćwiczeń. Ostatni 'posiłek' jem przed 18, ale najczęściej tak o 17. W diecie jest mowa o tym żeby jeść w dowolnych ilościach - tego akurat nie przestrzegam, bo uważam że jakieś ograniczenie musi być i dlatego wyznaczyłam sobie swoje normy, których się trzymam. Dzisiaj byłam na imprezce rodzince i wszyscy w szoku jak schudłam. Szczerze nie widzę u siebie aż tak efektów, ale skoro inni widzą to musi coś w tym być. I przyznam że ich słowa bardzo mnie zmotywowały do dalszej walki o siebie. A dietkę 10-cio dniową zamierzam kontynuować inną dietką. Pozdrawiam :):):)

cześć. Przyznaje się, że na 2gim dniu jajecznym dietę zawaliłam, po prostu mnie mdliło! Ale od jutra zaczynam raz jeszcze, już bez modyfikacji ( czyli kefir zamiast jogurtu;) etc. ) Cieszę się, że dajecie radę i jestem z Was dumna,z siebie nie;)

Gość kalea
ja zaczełam kapuścianą diete :) dziś dzień pierwszy

Gość iwannabestar
niby idzie,ale faktycznie tak jak mówisz ja też zamiast kefiru piłam maślanki ;) może dlatego nie widzę żeby coś mi ubyło ? zamiast mięsa jadłam rybę po grecku.. a dziś zaczął się 6 dzień.

Gość kalea
dziś dzień 2 kapuścianek, zjadlam zupe i myśle co zjeść dalej.. jedna rzecz mi się nie podoba w tej diecie, że białka wogóle nie ma,

Gość kalea
nie ma Was już? dziś rano było 64,9, a teraz było 65,6 swoją drogą nie wiedziałam że spodnie jeansowe ważą 0,5kg :)

Gość aneczka 62
i znow od nowa...ale wiecie co jestem na dobrej drodze bo w lodowce tylko kefir (0,4 % tluszczu..33 kcal w 100ml a ma go litr na dzien wiec 330 kcal) i swiatlo..naprawde pozbylam sie wszyskiego........bo nie chce zawalc wiecej i zeby wrocilo to 4 kg po kopenhaskiej...:((

Gość kalea
moim zdaniem jesli jestes po kopenhaskiej nie powinnas robic 10dniowej, ale powolutku zacząc jeść jak wcześniej, tzn. opierać sie na kopenhaskiej ze stopniową jej modyfikacją.

po kopenhaskiej minelo 8 dni, zobacze jak z ta dieta menu mi odpowiada, a chce zrzucic jeszcze 3 kg:) a potem normalne zdrowe odzywianie

cześć dziewczyny:) Miałam zacząć od dzisiaj, ale nie zaczęłam:P Jutro przechodzę na dietę dr Dukana:)

Gość kalea
hej. ja dziś 3 dzień :) kapuścianej dziś rano było 64,3 kg czyli już 1,3kg za mną:) nie wiem czy to woda czy co, ale jeśli chodzi o wydalanie wody, to nie powiem aby było częstsze niż wcześniej.

Gość iwannabestar
a ja 7 dzień. zamiast jajek wypiłam półtora szklanki mleka z garścią płatków i nei wiem czemu,ale naleciało mnie na ogórki korniszone.. musiałam;) już nie stosuję w sumie tej diety to nie powinnam mówić,że 7 dzień. bo dzisiejszy dzień odbiegał od diety, nadal bedę jeść mało bo nie czuję zbytnio głodu. wytrzymam bez problemu. ponieważ wczoraj ostatni posiłek miałam o 16 godzinie i dzisiaj też dopiero o 15 zjadłam. może akurat organizm się przyzwyczaił hm i ubzdurało mi się aby nadal nie jeść ziemniaków, chleba i makaronu do odwołania. nowy rok zacznę może jako naprawdę zgrabna kobieta bez kompleksów.