Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lena.macondo

BRAK KOŚCI POLICZKOWYCH-BRZYDKA?

Polecane posty

Z góry prosze o wyrozumialosc, mam nadzieje, ze moj post nie zostanie odebrany jako objaw proznosci. Mam wiele komplekow, glownie dotyczacych twarzy, chociaz nie uwazam, zebym byla jakas wyjatkowo brzydka dziewczyna. Jednak moim najwiekszym kompleksem jest zupelny brak kosci policzowych. Niedawno odkrylam, jak bardzo nie to szpeci, wygladam caly czas na niewyspana, brzydko wychodze na zdjeciach, szczegolnie w dziennym swietle, okropnie wygladam z profilu:(makijaz niewiele pomoze, zreszta nie chce byc wiecznie wymalowana. Nie chce tez zadnych operacji plastycznych, boje sie nienaturalnego wygladu:(czy da sie cos z tym zrobic, Wiem, ze bede sie szybciej starzec, juz opada mi twarz:(jestem w takim okresie swojego zycia, ze wszystko mnie dobija, ale teraz mam obsesje tych kosci, bez nich nigdy nie bede wygladac ladnie, swiezo, dziewczeco:(Jestm chuda, ale co mi z tego, wiele grubszych dzieewczyn ma takie ladne, wyraziste twarze:(Czy ktos tez tak sie czuje z tego powodu?Czy sa na to jakies sposoby?oprocz operacji, makijazu...raczej wiem, ze nie, ale sie pocieszam, ze cos sie zmieni:(czy w ogole dziewczyna bez kosci policzkowych moze byc ladna?moim zdaniem nie:(

Gość hmmm ...
a co sie stalo? wcale nie masz kosci? masz faceta? i ile mas zlat . mysle ze znajdziemy na to sposob

Mam kosci, ale niewidoczne, jestem bardzo szczupla, a mam pulchna twarz, tz wydaje mi sie, ze to wlasnie przez brak kosci mam duze policzki, bo to sie mialo zatrzymac na gorze zwisa...najgorzej to wyglada z profilu, szczegolnie jak sie nie usmiecham. A jesli chodzi o faceta, to wlasnie mnie rzucil, wiec mam taka manie wynajdywania sobie wad i mowienia np gdybys miala ladne kosci, Twoj usmiech bylby ladnijeszy i wtedy by Cie nie rzucil:(

a i jeszcze odnajduje taka prawdilowosc, ze nawet dziewczyny, ktore sa srednio ladne...a maja kosci, to zawsze ladnie na zdjeciach wychodza i w ogole maja ladny usmiech, nawet jesli maja male oczy, male usta etc. i w ogole jak paatrze na ludzi dookola to wszyscy maja kosci...tylko nie ja

Gość podstawowe pytanie
ile masz lat?

Nie, absolutnie nie chce zadnych operacji, ani zatrzykow, bo tylko bym sie z tym gorzej czula, ja nie mowie, ze jestem jakas mega okropna, z przodu wygladam nawet ok...ale chodzi o to, ze po porstu na zdjeciach z profilu, moj wyglad wyglada na smutny, kosci to moja jakas nowa obsesja, patrze na ludzi i mysle, gdybym chociaz miala takie kosci jak one to bym byla szczesliwa:(

Gość jest ok pewnie
a moze dasz swoja fotke? mozesz nawet zakryc oczy moze sobie wmawiasz tylko ;)

Gość lalalalolaoal
mi też się wydaje że przesadzasz- każdy ma kości polizkowe- daj fotę tylko zakryj oczy i usta a same policzki pokaż

Gość podstawowe pytanie
nie, tu nie chodzi o wiek w kwestii próżności, bo nei oszukujmy się - każdy chce być atrakcyjny tylko jeden przejmuje się tym bardziej, drugi mniej;) pytałam o wiek, bo rysy twarzy WYOSTRZAJĄ SIĘ z wiekiem:) ja, jeszcze w Twoim wieku miałam buzię jak księżyc w pełni pomimo, że byłam szczupła i tak jak Ty, myślałam, że tak już będzie zawsze, ale NIE!!! dzisiaj moja twarz wygląda zupełnie inaczej niż jeszcze 10 lat temu i śmieszą mnie teksty np. o tym, że Angelina Jolie musiała na 100% zrobić sobie implanty policzków, bo gdy byłą młodsza miałą pyzatą buzię:O ja tak samo miałam pyzatą i co? z wiekiem rysy twarzy sie wyostrzyły i mam teraz wyraźne kości policzkowe choć moze nie takie jak moja mama, a ma bardzo mocne tak jak np. Hanna Smoktunowicz, ale ja na pewno takich nigdy nie będę mieć, choćbym chciała;) możesz być pewna, że twarz Ci się jeszcze zmieni bez żadnych operacji plastycznych;)

a moge spytac, kiedy nastapily te zmiany?ale moze shcudlas, a kosci zawsze mialas, tylko policzki Ci sie zmiejszyly. U mnie to nie wchodzi w gre-170cm i niecale 50kg:]

Gość ja mam 33 lata
i jak nie mialam kosci policzkowych uwidocznionych tak nie mam do dzis. gruba nie jstem

Gość podstawowe pytanie
ja zawsze ważyłam 50 kilo przy 169 cm wzrostu, a teraz, po ciąży ważę 53 kg, a i tak kości policzkowe są widoczne;) tak samo jak Ty zawsze miałam kompleks grubej twarzy:O kiedy to nastąpiło? ciężko mi powiedzieć, ale różnica miedzy tym co było w czasach liceum albo tuż po, a tym co jest teraz - jest ogromna;) co mnie bardzo cieszy;)

To faktycznie dziwne...moze twarz Ci wyszczuplala, nie ze schudlas drastycznie, ale troche twarz, a w miedzyczasie uroslac leciutko i waga sie zachowala:)a jak patrzysz na zdjecia z mlodosci z profilu np?to pewnie widac kosci, ale policzki sa duze, a potem zmalaly...chociaz chcialabym miec nadzieje, ze kosci czy tam tkanki miekkie moga ulec zmianie:)swoja droga, jestes kochana, ze tak mnie pocieszasz, no i zazdroszcze kosci policzkowych!;)

Bez jaj dziewczyno z wiekiem twarz ci wychudnie to naturalny proces podkreślaj usta oczy, zwłaszcza te piękne oczy. Zaakceptuj siebie i więcej uśmiechu, nie daj się wkręcić w dziwaczne zabiegi

Gość podstawowe pytanie
wcześniej miałam twarz jak wspominałam - księżyc w pełni:O okrągła masakrycznie czy t z profilu czy też nie:O pomimo, że byłam zawsze szczupła w ostatniej klasie liceum miałam 167,5 cm wzrostu więc niewiele urosłam;)

Gość ghguul5
pewnie masz obwisłe policzki. lepiej nie będzie. grozi ci wygląd buldoga w przyszłości

Moze i fakt, ze mam obwisle policzki, tz to akurat mi nie doskwiera, raczej tego nie zauwazam(jeszcze?) ale bardziej mnie wkurza, ze mam ciagle oczy pozkrazone...w ogole moja twraz jest zbyt plaska, tylko jak sie usmiecham widac kosci:(i to niewiele.

A co wy dziewczyny na ten temat myslicie?Te ktorym natura poskapila kosci?Doskwiera wam to?Brakuje wam tego kobiecego wygladu, szczegolnie jak sie usmiechacie?

Gość ciesz się młodośćią
bo z wiekiem będziesz dostrzegać coraz więcej wad zgrabne i jędrne ciało które dziś uznajesz za pewnik nagle zamieni się w obwisłe monstrum jak zaczniesz dostrzegać pierwsze obwisy i zmarszczki zaczniesz marzyć o wyglądzie jaki miałaś w wieku 23 lat, ot szczera prawda mam 35 lat i dziś dałabym wszystko by wyglądać jak wtedy gdy miałam 23 lata mimo że miałam celulit i uważałam się za grubą miałam wtedy cerę bez zmarszczek i jędrny biust

Gość dziwna kobieta
Powiecie mi jak to jest czy tak generalnie kobietę beż widocznych kości policzkowych moża uważać za ładną Chodzi mi oczywiście o kanon piękna a nie o jakieś konkretne przypadki

No w kanonie piekna to sie rzecz jasna nie miesci:]inaczej nie byloby problemu. Wydaje mi sie, ze jak ktos ma brzydkie oczy, usta, nos, a rysy twarz(czytaj ksztakt kosci) w porzadku to zawsze bedzie lepiej wygladal niz ktos kto ma duze oczy, maly nosek i dosc pelne usta(ja) przynajmniej na zdjeciach i z profilu:]

a co do przypadko, to anna kurnikova(nie wiem czy dobrze napisalam, ale wiadomo o kogo chodzi-tenisistka) nie ma kosci,ma buzie pyzata:]i wlasnie niby jest ladna...ale...

Gość masz jakąś obsesję
o urodzie twarzy decyduje raczej regularność rysów to czy oczy są duże i usta a nos kształtny resztę można wyczarować pudrem i różem nei wiem co się tak uparłaś na te wystające kości policzkowe wg mnie Smoktunowicz wygląda przez nie jakoś brzydko, chorobliwie chuda na paszczy, kojarzy mi się z jakąś wydrą a nie pięknoscią ostre wyraźne rysy nei dodają uroku raczej kojarzą się ze starszym wiekiem i przesadnym wychudzeniem z wiekiem zanika wyściółka tłuaszczowa z twarzy i kolagen i twarz staje się właśnie taka surowa, wychudła, wyschnięta, bleeee

Fakt, to moja nowa obsesja:]a jesli chodzi o starzeenie sie, to wlasnie osoby, ktora maja dobry szkielet-zarysowana zuchwe, wsyatajce kosci, wysoko osadzone! -pozniej sie starzeja, skora im nie obiwsa...taka prawa:]. Mi tam sie Smoktunowicz podoba;). Wszystkie aktorki maja wlasnie takie dobrze zarysowane kosci czaszki...to chyba o czyms swiadczy:]

a jak uwazacie: mam kolezanke, ktora ma wydatne dosc kosci policzkowe, ale tylko do gory, a nie ze szeroka twarz...nie wiem czy pisze zorzumiale, widac jej te kosci glowie z profilu, jak jest en face to nie, w ogole to z przodu gorzej wyglada...to jakis paradosk, np uwazam, ze z przodu bym sie z nia nie zamienila...ale jak widac jej fotki z boku, z gory, z dolu, to wyglada o niebo lepiej, wlasnie dzieku tym kosciom...a przeciez czlowiek czescie ustawia sie do innych profilem niz przodem:]

Gość to prawda ze kobiety
z zarysowanymi koscmi policzkowymi wygladaja ladniej nawet gdy maja wiekszy nos. ja niby mam maly nos ale brak tych kosci sprawia ze wygladam nijak jak taki ksiezyc w pelni . twarz nie ma takiego charakteru

No dokladnie! W konczu ktos mnie rozumie:)ale ubolewasz nad tym?czy raczej przyjmujesz do wiadomosci?ja mam teraz okres, ze ubolewam, a nic sie z tym nie da zrobic...opercaje, wstrzykiwanie etc nie wchodza w gre...a to juz raczej nie urosnie:(

No dokladnie! W konczu ktos mnie rozumie:)ale ubolewasz nad tym?czy raczej przyjmujesz do wiadomosci?ja mam teraz okres, ze ubolewam, a nic sie z tym nie da zrobic...opercaje, wstrzykiwanie etc nie wchodza w gre...a to juz raczej nie urosnie:(

Gość generalnie jakos o tym nie mys
le mam wiecej powazniejszych mankamentow w urodzie