Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lena.macondo

BRAK KOŚCI POLICZKOWYCH-BRZYDKA?

Polecane posty

No mi sie tez zawsze wydwalo, ze moja twarz mi sie nie podoba, bo to nos nie taki, oczy nie takie, usta nie takie...a wlasciwie wszystko jest ok, ale chodzi o to, ze jak szkielet kiespki to jakos wszystko nie wyglada tak jak ma wygladac:(Tym bardziej, ze wszyscy ludzie uwazani za ladnych...normalnych czasem maja te cholrene kosci:(

Gość a wklej jakis przyklad
osoby z tymi koscmi i osoby bez. wczoraj ogladalam m jak milosc i jakos u wielu osob nie widzialam zadnych kosci. np malgosia est ladna kobieta ale ja nie widze u niej kosci policzkowych

http://www.se.pl/media/pics/2008/05/12/koroniewska_460x370.jpg nie mozna powiedziec, że koroniewska nie ma kosci ma, jak sie nie usmiecha to fakt, jej twarz jest plaska raczej, ale ma kosci. Kunrniova nie ma kości http://lh4.ggpht.com/_WiVtrrAoUfw/Rm8UTALEsyI/AAAAAAAAA9Y/dp0pM5mY4aI/879_345481514_anna_20kournikova_H122230_L.jpg chociaz ogladalam jej zdjecia i w sumie... bardzo roznie wychodzi (moze zrobila sobie operacje?)O Speras nie ma kosci http://c.wrzuta.pl/wi13424/017ed3f10002daeb45a94fdf/0/britney%20spears%20bez%20makijazu%21%21%20by%20davidsoon%20 dlatego jest taka diametrlana roznica jak wyglada w make upie a jak bez, a nawet z wyglada kiepsko:]. Chociaz tez nie mozna powiedziec, ze fatalna jest...sa chyba jeszcze gorsze przypadki, ale wiadomo nie wsrod ludzi znanych, bo oni zazwyczaj ladni:]

Gość mika94
ja mam 15 lat i mam widoczn kosci, mam widoczne takie rysy twarzy, jest to dla mnie uciazliwe, jak widze inne dziwczyny w moim wieku maja delikatne rysy twarzy okragle buzie, chcialabym miec normalna owalna twarz nawet pyzata, oby bez tych cholernych kosci, moje zycie sie przez nie wali, nienawidze ich pf. ! ;/

Gość krystian
PIJ WIECEJ MLEKA

Gość krystian
PIJ dużo mleka wapń który jest korzystny dla kości może masz za mało wapnia w kościach

Gość krystian
MIKA 94 PRZYTYJ

hehehehe, rozbawił mnie Twój problem , może dlatego, że ja tez nie mam widocznych kości policzkowych, tlyko, że zawsze się z tego śmiałam. Jak się usmiechnę to mam dwie piłeczki do pimponga, a bez usmiechu moja cała twarz tak wygląda;)))))))))))

Gość trochę starsza
boże jak ja chciałabym mieć 23 lata i mieć Twoje problemy , ja mam strasznie krzywe zęby i całą młodość ubolewałam nad tym problemem , nawet jak ktoś mówił ze jestem ładna to nie wierzyłam , aż zaczęłam inaczej na siebie patrzeć i pomogło , zaakceptowałam siebie ze wszystkimi wadami żałuję tylko tego straconego czasu na utyskiwania , żałuję ze nie chodziłam w mini bo miałam za chude nogi :)

Słuchajcie, ale brak wydatnych kości policzkowych czy obwisła skóra na policzkach, to teraz nie problem. Można poddać się zabiegowi Sculptra i będzie po problemie. Efekt końcowy jest naprawdę świetny, ale trzeba iść do dobrego specjalisty, który wstrzykując preparat wstrzyknie go równomiernie, do tego symetrycznie. Świetnie taki zabieg robi pani Klaudia Zwiorek-Czech - ma doskonałe doświadczenie i widać, że spora wprawę - można się do niej na taki zabieg umówić w krakowskim Face&Body.

Gość Lori Hagward
wiesz, są ćwiczenia które nie są trudne ani nie przyjemne a modelują pięknie buzię a dodatkowo odmładzają skórę, wygładzają zmarszczki i później nawet kolor twarzy jest równomierny i promienny. te ćwiczenia to joga twarzy. poszukaj w internecie np na stronce stylowi.pl ;) Też mimo że jestem szczupła to mam zawsze pucki i nie wyglądam tak dojrzale jak inne dziewcyny w moim wieku ale nie martwię się tym. Ćwiczę ogólnie jogę i mam nadzieję że z wiekiem się to poprawi. Najpiękniejsza jest akceptacja siebie.