Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KatarzynaPytajaca

Sex w ciąży

Polecane posty

Gość KatarzynaPytajaca

Pytanie dość głupie ale nie pierwsze i nie ostatnie na tym forum :D Powiedzcie mi jak to jest z wytryskiem w ciąży. Czy kochając się z mężem, może on kończyć w środku?? Bo ja przez ostatni czas miałam jakieś obawy przed tym, sama nie wiem dlaczego i dlatego moje pytanie. Proszę o poważne odpowiedzi!

Gość wriatka jestem
chyba zarty sobie robisz jakie obawy chyba nie boisz sie ,ze zajdziesz w coiaze:O skoro jestes w ciazy:D:D:D

Gość yhthghdgh
no w ciążę może zajsć, niedawno o tym nawet głośno było że kobieta zaszła w ciążę będąc w ciąży ;) ogólnie to sperma wpływa na szyjkę macicy co może się przyczynić do skurczy i wcześniejszego porodu dlatego też kobietom po terminie czesto zaleca się seks ;)

Gość KatarzynaPytajaca
no nie.. ale czy nic się dziecku nie stanie albo coś :D bardzo chcialam tego dziecka i teraz wlasnie o wszystko sie boje. Jeszcze ciagle przypomina mi sie kawal, ze dziecko urodzilo sie z biala plama na czole. Teraz to zart :D ale serio jakos tak mam, ze sie boje

Gość KatarzynaPytajaca
Pytam serio :P Może kończyć w środku? Nic to nie zaszkodzi ??

Gość gfhfghght
no albo dziecko sie rodzi, dorasta, podchodzi do ojca i go puka w czolo i pyta: i co dobrze tak? dobrze tak? :D Jeśli nie ma lekarskich przeciwskazań to nie ma sie czego bac ;)

Gość tytyryty
ale niektore kobiety maja problemy - pozazdroscic ! nie masz sie czego obawiac jezeli twoja ciaza jest nie zagrozona to mozesz spokojnie uprawiac sex kiedy tylko zechcesz i jak zechcesz ! troche ostrozniej z pozycjami w 3 trymestrze ale tez nie wiedze powodow by z niego rezygnowac ! jestem w 37 tyg ciazy i jestem bardzo aktywna jesli chodzi o sex :) ciaza przebiega prawidlowo i nawet oststnio sobie zartowalismy z mezem ze jak zaczne rodzic to przed wyjsicem do szpitala napewno pozwolimy sobie na 'szybki numerek' :D tazke bez obaw dziecku nic nie bedzie i nie mysl o tym bo to ma bycdla ciebie przyjemnosc a nie stres !

Gość KatarzynaPytajaca
I moje pewnie tak kiedys tacie zrobi :D:D:D:D Dzięki za odpowiedz :) :) :)

Gość KatarzynaPytajaca
I wiecie wolałam zapytać tu, niz lekarza bo jeszcze powiedziałby mi, że jakaś głupia jestem :D a tu jednak anonimowo :D :D Dzięki ;)