Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaojmama

do mam niemowlaków!

Polecane posty

Gość mamaojmama

poradźcie mi proszę: moja córeczka kiedy leży okropnie przekrzywia główkę raz w jedną, raz w drugą stronę - czasami aż tak, że jest prawie poziomo w stosunku do tułowia!!Czy to jest normalne??? Czy wasze dzieci też tak robią?

Gość hmm troche dziwne
ale nie wiem, moj tak nie robi, a ile malla ma? moze ma wzmozone napiecie miesniowe.. wtedy dzieci wlasnie wyginaja sie w tzw rogalik

Gość ile miesiecy
nie wiem czy to normalne ale moja corka tez tak robi,w dodatku jak ja wezme na prosto to bardzo odchyla glowe do tylu,tak wiec tez czekam na jakas porade.

Gość mamaojmama
ale to nie wygląda jak rogalik- ona po prostu przychyla główkę do ramienia, reszta ciała jest prosta... robi to tylko gdy czuwa.

Gość mamaojmama
mała ma w tej chwili 4 miesiące.

Gość moj synek
aha cos takiego, no to mojemu tez czasem sie cos takiego zdarzy, ake bardzo rzadko i jakos nie przywiazywalam do tego uwagi, mysle ze jest oki, moj ma 4,5mc

Gość mamaojmama
kurde, bo jak rozmawiam z lekarzami to co jeden to większy kiep, szczerze mówiąc. Nie żebym ja zjadła wszystkie rozumy, ale ignorancja niektórych mnie po prostu powala, zabija i wk***ia.

Gość mamaojmama
dlatego myślę, że najwięcej się dowiem od innych mam :)

Gość mamaojmama
a co już potrafią wasze maluszki w tym wieku co moja maluda?

Gość moj synek
- smieje sie swiadomie - smieje sie w glos - powtarza za nami miny - przekreca sie na boki, brzuch-plecy, plecy-brzuch - siedzi z podparciem(ale jeszcze go nie sadzam za czesto czasami na kolanach lub na polsiedzaco w krzeselku do karm i lezaczku) - gaworzy, piszczy, krzyczy - jak dam mu palce podciagnie sie do siadu - je ladnie lyzeczka - lezy na brzuszku unosi glowke i klat piers, pupe na kolanach probuje dzwigac - zaczyna dotykac nozek -chwyta zabawki, przeklada zraczki do raczki, oglada, wklada do buzki to chyba takie najwazniejsze, nie sposob wszystkiego spamietac:)

Gość mamaojmama
a kiedy dokładnie urodził się twój chłopczyk? moja jest z 10 lipca i jeszcze nie umie tego wszystkiego...

Gość moj synek
2tyg wczesniej niz Twoja :)

mój synek tez tak robił to nasz pan doktor kazał go nosić do siebie pleckami i tak robiliśmy po kilku dniach przestał tak robić. Jakub nasze szczęście 09 grudzień 2008

Gość knfslnfsldknfa
Dobrze ze jeszcze nie tanczy i nie gra w karty.

Gość do moj synek
taaaaaa...i co jeszcze...pewnie od przyszłego tygodnia idzie do szkoły bo juz zaczał pisac i czytac... nie posraj sie wymyslajac to wszystko...