Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mów mi Majka

MNIEJ ŻREĆ!MŻ-TROCHĘ RUCHUTR-WIĘCEJ ZDROWIA WZ

Polecane posty

Gość Mów mi Majka

Bo Sylwester TUŻ TUŻ. 1 Cel: 5kg mniej Cel Całkowity: 10 kg mniej waga: 62 kg wzrost: 160 cm wymiary 95/72/100

Hej ja też zaczynam tą samą dietę i mam mniej więcej tyle samo do zrzucenia :) Waga ok 60kg, 165cm. Nawet już nie chodzi o samego sylwestra tylko juz nawet nie mam sie w co ubrac :( Nie chcę kupować nowych wiekszych ubran bo caly czas licze na to ze schudne a ze starych to niewiele na mnie jeszcze pasuje :P marze zeby móc pojsc do sklepu i kupic sobie seksi obcisle jeansy, to bedzie ukoronowanie mojego sukcesu :)

Witam :) Ja też się dołączę... 165cm/61 kg ;/ cel....5 kg w dół To od kiedy zaczynamy???? :P

Ja zaczęłam dzisiaj :) Ale ćwiczenia to od jutra. Najgorzej że mam dość nieuregulowany tryb życia, często jem coś na szybko na mieście i zazwyczaj jest to coś niezdrowego. A wieczorami nachodzi mnie chetka na cos słodkiego i z tym mam zamiar walczyc :)

Noi mam zamiar robić 100 brzuszków dziennie :) Geena z Dżungli może zastosujemy dietę 10 dniową...???? :D

Gość Mów mi Majka
Ooo jak miło :) Witam. Ja chce sobie jakieś fajne ubranka na Sylwestra kupić.. Jak przegladałam z tamtego roku zdj.. to masakra była...W ten bede wyglądac LEPIEJ :) Już od 3 dni uważam co jem. Jutro mam 1,5h wf na uczelni. A w tyg jeszcze na basen wyskocze :) w domku tez poruszam tyłkiem :)) Ja nie chce zadnych 3dniowych, 7 dniowych czy 10 dniowych. Przerobilam kilka. Ale co z tego ze schudłam kilka kg jak potem wrocilo bo nie zmieniaja takie diety nawyków :]

Gość Mów mi Majka
ostatnio widzialam w jakichś wiadomościach że coraz młodsi ludzie maja zawał serca... dlatego musze zaczac dbac o siebie. nie chodzi o higiene czy wygląd a moje zdrowie... to przerazajace ze juz 20latkowie maja zawaly ;/

Gość Mów mi Majka
dzisiaj. mleko z musli obiad: udko pieczone+kalafior+marchewka z jablkiem kolacja: budyn

Gość Mów mi Majka
Do tej pory: mleko z musli, jabłko, kromka z pasztetem drobiowym, miseczka pomidorówki z zacierką.