Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROLINAaAaAaA

facet to świnia

Polecane posty

Gość Dlaczego generalizujesz Ja
Jasne, ze kiedy sie pokocha czlowieka, kocha sie tez jego wady, dlatego ja kocham ta, ktora okazala sie pusta i zotawila mnie z depresja zupelnie samego.

Gość KAROLINAaAaAaA
nie byla ciebie warta.....:(

Gość KAROLINAaAaAaA
musimy dac sobie rade z problemami nie mozemy sie poddac

Gość fraglesss
yo! yo! youleczko wiewiureczko!

Gość KAROLINAaAaAaA
;(

Pewnie nie byla :( niestety zle trafilem, teraz juz tego nie zmienie. Szczesliwy juz raczej nie bede bo nie widze w swoim zyciu sensu. Latam bez sensu z domu do pracy :( chcialem adoptowac dziecko, ale okazalo sie, ze nie mam szans. Chciale, komus dac szczescie, milosc, zostawic cos po sobie, a teaz jestem juz wykonczony tym wszystkim :(

Gość Youlka
kiedy tracimy kogoś,kogo kochaliśmy,świat przestaje miec barwy.nie wyobrazam sobie momentu,kiedy mojej mamy zabraknie,nie przezyję tego...był moment,że schudłam do rozmiaru 34 (z 40),miałam objawy podobne do białaczki,zaczeła się objazdówka po szpitalach,badaniach,hematologach...to na szczescie choroba von Willebranda ale do czego zmierzam-moja mama postarzała sie wtedy o sto lat,cierpienie które widzialam na jej twarzy nie dawało mi życ,musiałam dla nej wziąć się w garsc,zacząc zdrowo sie odżywiać,"wróciłam z powrotem do ludzi"...moja mam powiedziala mi wtedy ze łzami w oczach "jesli Ty odejdziesz,jmoje serce matki nie wytzryma tego,że bede mogła widziec Cie jedynie na cmentarnianym zdjeciu"-zrobiłam szereg badań,wziełam sie za siebie i to ona podniosła mnie z upadku,ktory zacząl się miłością do mężczyzny,szansą na życie w związku opartym na zdrowych zasadach a nie na takich,jakie rujnowały mnie od srodka ale facet zapomniał o moim istnieniu,choc do dzis kocham go tak samo ale tkwie w tym,co muszę...jestem dumna,że "tylko" płaczesz! śmierć tak bliskich osób bywa nie do poradzenia sobie ze stratą.3maj sie

Gość KAROLINAaAaAaA
tez mam w planach adoptowac dziecko...

Probowalem Karolina dac sobie rade, ale po prostu nie jestem szczesliwy i nic na to, nie moge poradzic :( potrzebuje czulosci, chociaz troche...

Gość fraglesss
facet to świnia baba to świnia i wogóle świat to wielki chlew...i niedługo skończymy w rzeźni...szczególnie jak się będziemy zarzynac nawzajem

Gość Youlka
Yo kumpel fragles ja raczej splatynkowaciała fiefióra :D

Gość KAROLINAaAaAaA
wiem cos o tym;(

Gość Youlka
fragles zaczynam pałać do Ciebie sympatią :D

youlka Teraz nie placze, wyplakalem sie juz w samotnosci bardzo duzo, nie mam na to sily juz :( strata kogos bliskiego jest straszna. :( Karolina Samotnej osobie w tym kraju ciezko adoptowac dziecko. :(

Gość KAROLINAaAaAaA
miłego pisania na zalozonym przeze mnie forum:) bede pozniej postaram sie odpisac na posty skierowane do mnie buziaki:**

Gość KAROLINAaAaAaA
Dlaczego generalizujesz Ja pozniej sie odezwe 10093955 moje gg buziaki

Gość KAROLINAaAaAaAAa
Dlaczego generalizujesz Ja pozniej sie odezwe I ODPISZE NA POSTY 10093955 moje gg buziaki

Gość fraglesss
jestem zawstydzony...czerwony jak świnka...też cie lubie...YOULKA

Gość Youlka
jak to mówią ,na mnie bata nie ma :D podnoszę się po kazdym piepshonym upadku i Ty tez musisz podniesc się,bo Twoja mama nie zazna tam u góry spokoju,póki bedzie widziec Twoje cierpienie...kiedys przeczytałam gdzies,że musimy pozwolic bliskim ,którzy odeszli naprawdę "odejsc"

Nie mam GG Karolinko :( Szczerze, to nienawidze tego programu, bo moja byla przez ten program poznala nowego faceta w zyciu nie bede korzystal z tego :(, ale mozemy pogadac tutaj :( :* ja bede siedzial tu :* dodam temat do ulubionych :*

Gość Youlka
widzisz fragles? mówiłam,żeś sympatyczny jak ciasteczkowy potwór!! :D

Gość fraglesss
błagam bez takich...bo mi się kopytka(?) trzęsą...nie chwal mnie bom nie zwyczajny

Gość nIE obrazajmy zwierzat
Facet to podla falszywa, sliniaca sie na wszystko ze sklonnoscia do poligami szuja. Nawet jak ma kogos to zawsze oglada sie na inna i twierdzi ze nic zlego nie robi bo nie zdradza. szmaty jebane!

Widzisz po smierci mamy sie wlasciwie podnioslem, ale nie moge po odejsciu tej, ktora kocham, radze sobie w zyciu, mam dobra prace, ale po prostu nie jestem szczesliwy.

Gość fraglesss
chętnie bym się nie zgodził z NIE OBRAŻAJMY...ale niestety taka jest prawda

nIE obrazajmy zwierzat Duzo kobiet i facetow przez takie podejscie jest nieszczesliwych :( Widzisz ja dbalem o swoja milosc, a ja stracilem, bo moja dziewczyna okazala sie okropna, ale nie wyzywam wszystkich od szmat czy kurew. Sa ludzie dobrzy i zli.

Gość nIE OBRAZAJMY ZWIERZAT
ACH DZIEKUJE ZA UZNANIE;) pRZEJECHALAM SIE I TERAZ TO JA BEDE NIC SOBIE Z FACETOW NIE ROBIC OD CO!

Gość fraglesss
niestety ta prawda dotyczy też kobitek...jak widac...

Gość fraglesss
YOULKA gdzieś ty...tęsknie...ooo jesteś już ok ok