Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani stara

suknia nowa czy uzywana??

Polecane posty

Gość pani stara

miałyście używane czy nowe sukienki ślubne??? przyznac sie:) ja przymierzam się do używanej.. chociaz nie przychodzi mi to lekko powiem szczerze.. :( jakoś tak po kimś.. nie wiem, nie jestem przekonana... z drugiej strony to oszczedność nawet do 2000 zł.. A u Was jak tam było?:)

Gość pani stara
trudno powiedziec, bo pod tym linkiem jest mase przerożnych sukni;)

Gość w wiekszosci to jedna i ta sam
w roznych wersjach kolorystycznych i na roznych osobach :) Ja mialam biala.

Gość pani stara
szczerze mówiąc mnie nie poruszyła, ale to jest kwestia osoby, gustu, charakteru.. do mnie ta suknia kompletnie by nie pasowala;)

Gość ncuncund
ja miałam używaną z renomowanego salonu W ogóle nie myślałam że to po kimś Była dopasowana do mnie i w idealnym stanie ;D piekna a o połowe tansza niż taka całkiem nowa

Gość ziutaa
Ja kupiłam używaną, wypraną i w idealnym stanie, mój rozmiar. Na nową nie byłoby mnie stać (na pewno nie ten model - nowa ok. 5000 zł), ja ją kupiłam za 1/3 ceny.

Gość ja wyporzyczałam nie wiem czy
była nowa czy uzywana, nie interesowało mnie. miała tylko być czysta, i nie zniszczona, jak nowa. i taka była. a czy ktos ja mial na sobie to nie zawracalam sobie tym glowy. mama twierdzi ze byla, bo wygladala lepiej niz na pierwszej przymiarce i wg niej byla prana. ale jak wisi na wieszaku i ja mierza to tez sie kurzy wiec wypadalo by ja przeprac. wiec nie wiem jaka była :) wygladała bardzo dobrze, nie mialam zadnego ale.