Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vvfrrr

czemu faceci jak daje im sie kosza...

Polecane posty

Gość vvfrrr

od razu zrywaja kontakt:O czy to nie jest dziecinne?

Gość a po co gadać z laską
której nie można wyruchac, szkoda czasu

Gość baba jagaa
troche jest rowniez tego nie rozumiem :(

Gość hgghhgg
Ale skoro dajecie im kosza to czego od nich jeszcze chcecie? Jedyne, co mogę w tej sprawie powiedzieć, to ECH TE DURNE BABY (a sama jestem kobietą) :O Same nie wiecie, czego chcecie.

Gość kaplica
a co chcialabys zeby nie zrywali i codziennie zapewniali cie o swoim uwielbieniu ??

Gość vvfrrr
"a po co gadać z laską której nie można wyruchac, szkoda czasu" nawet mnie takie myslenie naszlo co obniza moje poczucie wlasnej wartosci:( no bo skoro nie chce juz ze mna gadac no to chyba tak naprawde mnie nie lubi?:(

Gość informatyk bez kobiety
Jest coś takiego jak męska duma :). stąd takie problemy , ponadto facet jest na początku bardziej impulsywny, i trudno zrezygnować w 5 min.

Gość baba jagaa
hgghhgg, pewnie masz racje

Gość a za co lubić laskę jak daje
kosza??? Daje kosza - znaczy nie zainteresowana... Te baby no naprawdę głupie zwierzaki sa, choć takie pocieszne...;)

Gość vvfrrr
racja nie wiem czego chce...zwodzilam go a teraz dalam mu kosza:( zaluje..a duma mi nie pozwala zeby to naprawic

Gość hgghhgg
Jeśli facet kazałby mi "spierdalać", to miałabym nadal się do niego łasić? No pomyślcie trochę.. Autorko, ile ty masz lat?

Tak naprawdę facet to taki duży pstryczek , dobrze nasmarowany chodzi tylko w dwóch pozycjach :) Włącz - Wyłącz , czasem zdarzają się stany pośrednie ale tylko dla tego że ma słabą nienaoliwioną sprężynę ;) hahah

Gość vvfrrr
ale ja wcale mu nie powiedzialam zeby spierdalal:O tylko delikatnie wytlumaczylam ze nic poza kolezenstwem miedzy nami byc nie moze

Gość baba jagaa
o wlasnie istnieja przeciez rozne sposoby dawania kosza

Kobiety trochę inaczej podchodzą do miłości , więcej u nich kalkulacji niż hormonów na początku , stąd te niezrozumienie. Gdyby autorka przeżyła kiedyś sytuację odwrotną , tzn. facet powiedziałby jej że jest za brzydka i nic nie będzie zrozumiała by o co chodzi . Cytując Monthy Pythona "Life is a pice of shit when you look of it " i tak właśnie czuje się dostawiony koleś , jak kupa gówna :D

Gość co nie zmienia faktu że
tzypy są głupie

Gość hgghhgg
Wyczuj ironię, to raz. Dwa, facet miał być może wobec ciebie jakieś plany. Skoro mu dałaś do zrozumienia, że nic z tego, to dał sobie spokój. Bardzo logiczne. Mężczyźni w przeciwieństwie do (niektórych) kobiet potrafią się określić...

piece a nie pice :D

Dla przypomnienia "Mam Cie w dupie" powiedziane w formie monologu 15 minutowego z użyciem słownictwa zastępczego dalej oznacza to samo :)

Gość vvfrrr
no dobra w sumie racja faceci maja prostsze myslenie niz kobiety...nie raz sie postaralam cos ladnie w slowa ubrac a ten po tym wszystkim mowil po swojemu o co chodzi;)

Gość baba jagaa
informatyku, ale czasem czlowiek naprawde sie stara nie zranic uczuc drugiej osoby i w delikatny sposob dac do zrozumienia, ze bardzo liczy sie na znajomosc na stopie kolezenskiej, a w zamian wlasnie dostaje takie "mam cie w dupie" w postaci: nie odbieram tel., nie odpisuje, nie jestem dostepny w pewnym popularnym komunikatorze itp. itd.

Na szczęście tak jest , to oznacza że duch zdobywcy jeszcze panuje pośród chłopów, nie ma co strzelać fochów ,ale potocznie każdy mężczyzna ma swoją jaskinię i niepowodzenie celebruje przesiadując tam bez śladu i znaku . Trudno tak przejść ze miłości w nicość, pasja pożądanie trochę fanatyczna namiętność , to wszystko sprawiało że mężczyźni zdobywali góry, kobiety, pokonywali bariery , ot testosteron.

potocznie mówiąc każdy facet ma swoją jaskinię /terytorium --- miało być.