Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

czy są tu socjopaci z prawdziwego zdarzenia ?

Polecane posty

Gość blokers i blokers
To mnie słyszałaś kurwo niemyta

Gość
statystycznie rzecz biorąc to są i to nie jeden :O

Gość beatka sdsd
dalej na tzytzki zbierasz? :D aa tak zgłaszam sie jako socjopatka :D

Gość blokers i blokers
Wypirdalaj do Nomi paprotkowa

Gość
"Cechy charakterystyczne tego zjawiska: brak sumienia i odpowiedzialności wobec innych brak wstydu, poczucia winy i skruchy, osoby te nie są zdolne do głębokiej troski o drugiego człowieka kontakty międzyludzkie są u socjopatów znikome, nastawione na eksploatację drugiej osoby kłamliwość i manipulowanie jednostką, wykorzystywanie do własnych celów nieprzywiązywanie się do drugiego człowieka, brak reakcji na zaufanie, miłość i czułość; socjopata nie odbiera sygnałów z otoczenia, nie reaguje na przykłady innych, na to co jest normą, a co nie. " jak ktoś się utozsamia to niech sie zgłosi

Gość
beatka sdsd -->🖐️ a kiedy sie ostatnio mijałyśmy to juz zbierałąm ? :classic_cool:

"przerwa miedzy palcami 90 "Cechy charakterystyczne tego zjawiska: brak sumienia i odpowiedzialności wobec innych brak wstydu, poczucia winy i skruchy, osoby te nie są zdolne do głębokiej troski o drugiego człowieka kontakty międzyludzkie są u socjopatów znikome, nastawione na eksploatację drugiej osoby kłamliwość i manipulowanie jednostką, wykorzystywanie do własnych celów nieprzywiązywanie się do drugiego człowieka, brak reakcji na zaufanie, miłość i czułość; socjopata nie odbiera sygnałów z otoczenia, nie reaguje na przykłady innych, na to co jest normą, a co nie. " jak ktoś się utozsamia to niech sie zgłosi " Na pewno to pasuje do polskich, UE i innych władz:P.

Gość
raczej tak --> naprawde? chcesz nam o tym opowiedziec? ciekawi mnie to ? jakas historia z tym zwiazana?

W sumie to nie ma żadnej ciekawej historii. W dzieciństwie nie lubiłem się bawić z innymi dziećmi, nie lubiłem chodzić do przedszkola. Ja nie lubiłem ich oni mnie... W szkole też mnie nie lubili, właściwie to nie było nielubieni co niechęć do mnie, bo ich nie lubiłem. I tak to się zaczęło... W byciu socjopatą nie ma nic niezwykłego. Zwyczajnie ludzie dla mnie to zwykłe przedmioty. Należy ich użyć a jak nie są potrzebni to wyrzucić. Traktuję tak wszystkich w swoim otoczeniu, włącznie z rodzicami. Z czasem opanowałem sztukę manipulowania ludźmi. W szkole średniej potrafiłem zawierać pseudo przyjaźnie z kimś jeśli był dobry z przedmiotu z którego sobie nie radziłem i całkiem nieźle na tym wyszedłem. Myślę że jedynym stworzeniem które traktowałem kiedykolwiek jak żywe stworzenie a nie jak przedmiot był mój kot. Niestety już dawno zdechł... Brak sumienia? Czy ja wiem. Myślę że sumienie gdzieś tam jest. Tylko że mam je głęboko w czterech literach... Brak odpowiedzialności wobec innych - nie rozumiem zbyt tego stwierdzenia. Brak poczucia winy i skruchy, tak nie odczuwam takich rzeczy. Kłamliwość... cóż... jeśli jest dzień bez kłamstwa z mojej strony to naprawdę jest to wyjątkowy dzień. Kłamię na każdym kroku, dla własnej wygody. Najdziwniejsze jest w tym to że jeszcze nigdy nie pogubiłem się w swoich kłamstwach :) nigdy jeszcze nie zdarzyło mi się żebym coś pomieszał. "brak reakcji na zaufanie" - Nie ufam nikomu :) czasem nawet sobie... Nie odbieranie sygnałów z otocznia... cóż to też jest rzeczywiście problem, bo np. trafiło mi się parę razy że przysłowiowa dupa miła ochotę na dymanko a ja nie potrafiłem zinterpretować jej intencji :(... Tak ogólnie to wszystkie osoby które miały nieprzyjemność mnie poznać mają mnie za kawał skurwysyna... ale mnie to gówno obchodzi tak naprawdę.