Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niespiacakrolewna

Jest tu kto o tej porze!!?? nie moge spac

Polecane posty

Gość niespiacakrolewna
nom troche mi plaszczy grzywke :P:P mam taki chelm- narzeczony wywalczyl zebym sobie zrobila i nie zaluje :D ejj tak sie zastanawiam czy jak czasem mi sie zatyka nos i owszem nie chce leciec szczegolnie jak sie poloze na boku ale generalnie jak np siedze to mam normalny i smaku ani wechu nie stracilam- to jest zatokowy??

to chyba zwykły katar, wiesz? mi też się czasami nos zatyka

Gość niespiacakrolewna
a wracajac do mojego kataru to kurcze no chyba jest lepiej : juz sie balam ze jak mi nie bedzie przechodzic to bede musiala isc do szpitala a tam taka wielka strzykawe w nos wbijaja i sciagaja...makabra jak z horroru, a podejrzewam zatokowy bo sie nie chce wysmarkac to po pierwsze a po drugie trwa juz ponad 7 dni a normalny trwa 7 :/ Dawno nie pilam % bo jestem na lekach ehhh:P:P:P

królewno, a może właśnie po % Ci się odblokuje?:D ja % też już nie pamiętam kiedy piłam:)

Gość sedze tu zamiast robic zadania
niespiaca, nie mam pojecia... wiem ze na tym leku otrivine jest napisane "sinusis" czy cos tam innego po łacinie,to chyba zatoki?? i jest kilka rodzajow. Taki z dozownikiem i "psikaczem":) to wlasnie najlepszy. Katar mam dosc czesto ale powiem Ci ze od jakichs 2 lat praktykuje otrivine, i naprawde latwiej przez to przechodze. Wiem jakie to jest upierdliwe jak sie kladziesz spac i nagle wszystko jest zablokowane, uugh!!

Gość niespiacakrolewna
hehehe wole nie ryzykowac ;) z tymi procentami, ide sie polozyc... zyczcie mi zdrowia, trzymajcie kciuki zeby przeszlo a ja Wam zycze "stosunkowo udanej nocy" heheh a takze szczescia i pomyslnosci :D

Gość niespiacakrolewna
ps- zablokowane to jedno a to ze KOMPLETNIE sie tego nie da odblokowac to drugie ;(

Gość tracyyy
nie spac!! krowy doic ! :D