Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mi ciebie brak

Chciałabym żeby mi ktoś tak zaśpiewał.

Polecane posty

Gość tak mi ciebie brak

ch pokaż mi swe piękno i niech skrzypce w ogniu drżą Przez paniczny strach aż znajdę swój bezpieczny port Chcę oliwną być gałązką podnieś mnie i leć Tańcz mnie po miłości kres Tańcz mnie po miłości kres Wtańcz mnie w swoje piękno póki nikt nie widzi nas W twoich ruchach odżył chyba Babilonu czas Pokaż wolno to co wolno widzieć tylko mnie Ach tańcz mnie po miłości kres Tańcz mnie po miłości kres Odtańcz mnie do ślubu aż tańcz mnie, tańcz mnie tańcz Tańcz mnie bardzo delikatnie długo jak się da Bądźmy ponad tą miłością pod nią bądźmy też Tańcz mnie po miłości kres Tańcz mnie po miłości kres Tańcz mnie do tych dzieci które proszą się na świat Przez zasłony które noszą pocałunków ślad Choć są zdarte lecz w ich cieniu można schronić się Tańcz mnie po miłości kres Tańcz mnie po miłości kres Wtańcz mnie w swoje piękno i niech skrzypce w ogniu drżą Przez paniczny strach aż znajdę swój bezpieczny port Pieść mnie nagą dłonią albo w rękawiczce pieść Tańcz mnie po miłości kres Tańcz mnie po miłości kres Tańcz mnie po miłości kres

Gość mogę Ci zaśpiewać inaczej
"Bosa do mnie przyjdź i od progu bezwstydnie powiedz mi czego chcesz"

Gość tak mi ciebie brak
ladaco to akurat idealna chrypka do tego utworku.

Gość Leonard Cohen.
Słonko kup płytę , będę Ci śpiewał na okrągło.

Gość A mi kabeI USB
Nie Samanta bo mam uczulenie na rudy.

Maybe I didnt treat you Quite as good as I should have Maybe I didnt love you Quite as often as I could have Little things I should have said and done I just never took the time You were always on my mind You were always on my mind Tell me, tell me that your sweet love hasnt died Give me, give me one more chance To keep you satisfied, satisfied Maybe I didnt hold you All those lonely, lonely times And I guess I never told you Im so happy that youre mine If I make you feel second best Girl, Im sorry I was blind You were always on my mind You were always on my mind Tell me, tell me that your sweet love hasnt died Give me, give me one more chance To keep you satisfied, satisfied Little things I should have said and done I just never took the time You were always on my mind You are always on my mind You are always on my mind Dołączę się z moja miłością jeśli pozwolisz... :)

Gość samanta jest blondyną
:classic_cool:

Gość tak mi ciebie brak
Jestem Twój Jeśli chcesz kochanka, dobrze wiesz Proś o wszystko czego chcesz A jeśli chcesz miłości innej to Włożę maskę na Twą cześć Jeśli chcesz partnera, weź mą rękę A jeżeli wolisz dać mi w szczękę Jestem tu, jestem Twój Jeśli chcesz boksera, będę nim I na każdy wejdę ring A jeśli chcesz doktora, zbadam Cię Cal po calu, tak jak nikt Jeśli chcesz kierowcy, proszę, wsiadaj A jeżeli wolisz wziąć mnie sama Możesz, bo jestem Twój Księżyc za jasny, kajdany za ciasne Bestia nie chce pójść spać Obiecałem Ci wiele, dotrzymałem niewiele Choć się starałem aż tak Nie odzyskasz kobiety, gdy ją błagasz, niestety Choćbyś na kolana padł Więc przyczołgam się może Do twych stóp, jeśli chcesz Sławiąc wyciem Twe piękno Jak goniący się pies Wdrapię Ci się do serca W prześcieradłach wytarzam I będę powtarzał że Jestem Twój Jeśli zechcesz w drodze zdrzemnąć się Kierownicę przejmę ja A jeżeli zechcesz sama popracować na ulicy Zaraz zniknę w jednej z bram Jeśli chcesz dać ojca swemu dziecku Albo tylko przejść się na chwileczkę Przejść przez piach, ach Jestem twój

Gość podszywacz wie wszystko
Tak naprawdę to miałem 2 opcje, Samanta Fox jest blondyną ,ale przyjąłem że FOX może być od rudego. 4 kolory włosów mam 25% szans na trafienie:)

Gość podszywać nie trafi 6
zagrać mogę , dawno nie grałem. Jak trafię 3 to będzie świetnie, nie gram w dużego tylko w ekspresa , nie jestem zachłanny a łatwiej wygrać.

Gość fox również oznacza
kogoś gorącego . Jak śpiewał Jimi Hendrix Foxy Lady.