Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a psik.....

gdzie moge kupic sukienke balerinke, baletową dla 3latki

Polecane posty

Gość a psik.....

Gość a psik.....
na to juz wpadłam ;) nie ma tam nic ciekawego. Pytam raczej o konkretne firmy, moze ktos gdzies widzial w sklepie tego typu stroje... nie chce latac po calym miescie

Gość Bragg81
w H&M są zblizone do baletowych sukienki

Gość w hm są
kto ci przyjął 3 latkę na balet? ja swoją chciałam zapisać to mi powiedzieli ze najwcześniej za rok :( a jej tak się podoba.

Gość a psik.....
Nikt mi jej na balet nei przyjal, ona w domu tanczy... uwielbia tanczyc i marzy jej sie taka spódnicka z body. Chce jej kupic na urodzinki, bedzie zachwycona. Szukam takiej typowo baletowej. Przejde sie do H&M Dzieki

Gość anteczka
a wiesz co, czasem można trafić tylko taką spódniczkę tiulową, zakładasz na body i prawdziwa baletnica.

Gość a psik.....
no wlasnie o tym tez mysle. Chce albo boy i tiulowa spódniczke osobno kupic, taka typową balerinke, do tego baletki dokupie i jakis kapelusik urodzinowy w szpic :) Albo sa tez takie jakby zszyte zestawy. Tak kurcze myslalam i myslalam tyle czasu co jej na urodzinki kupic i w koncu wymyslilam, bo zabawekk to ma od cholery, z reszta ciezko znalezc cos fajnego, niby taki wybór na rynku a w rzeczywistosci to sam szajs. Maz nawet zachwycil sie pomyslem :)

Gość a psik.....
poza tym bedzie czula sie wyjatkowo w ten dzien. A prezenty (zabawki) to dostanei od pozostalych.. Pozniej mikolaj.. gwiazdor i co tu wymyslac

Gość ja mojej nakupiłam takich
sukni na tanich ciuchach po 10-12 zł były. Teraz ostatnio byłam. Jest pełno różnych przebrań na karnawał wiec jest w czym wybierać. Sukienek dla baletnic, wróżek (takich ze skrzydłami doczepionymi), księżniczek itd to zatrzęsienie.