Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joanna66666

czy facet może mieć wytrysk nie mając orgazmu?

Polecane posty

Gość joanna66666

Ciekawi mnie to bardzo, bo wiem, że może mieć orgazm nie mając wytrysku, a odwrotnie?

tak jak miał kilka pod rząd wytrysków a potem jeszcze prostata nie naprodukowała spermy to ma orgazm bez wytrysku ale trochę boli

Gość dass
Mi sie zdarza tylko odwrotnie . Mam wytrysk , ale nie mam orgazmu . orgazm bez wytrysku nigdy mi sie nie zdarzył

Gość Facet_On
Może tak być, np. przy lodziku, gdy dziewczyna nie jest zbyt dobra w te klocki to nie ma wyczucia i facet może wytrysnąć, ale nie ma zbyt silnego orgazmu. Ja mam o wiele silniejszy orgazm, gdy w ostatnich kilku sekundach dokończę sobie sam ręką i opryskam partnerce twarz albo piersi. Rzadko która kobieta ma wyczucie idealnie takie jak sam facet.

Gość las rąk
tak mnie zdarza się to dość często podczas porannego bzykanka

Pytałam chłopaka, powiedział że nie zdarza mu się orgazm bez wytrysku ani wytrysk bez orgazmu.

Gość staralaska1
prędzej będzie miał orgazm bez wytrysku, po prostu po paru razach z rzędu nie ma juz czym strzelać albo raczej ma jedynie trochę śluzu, ale jeśli nadal mu stoi to może szczytować... tylko że jak mu stoi dłużej niż pół godziny, to wiekszość moich partnerów skarzyła się na dość mocny ból członka - po prostu długie przekrwienie ciał jamistych i zołedzi powoduje ten ból.... za to jak trysną po takim długim czasie, to ulgę mają nieziemską....

Gość gość
miałem kilka razy orgazm bez wytrysku, z******ta sprawa możesz jechać dalej a masz orgazm

Gość gość
Orgazm bez wytrysku to...impotencja!

Gość gość
Wytrysk bez orgazmu....czegoś takiego U mężczyzn nie ma!

Gość gość
Miałem 2 razy w życiu wtrysk bez orgazmu. Raz gdzieś ok 23 roku życia. Uparła się na mnie brzydka dziewczyna. Normalnie sama mnie rozebrala, zaczęła robić loda a później na mnie wskoczyla. Na początku mi nie stanął ale jak wzięła do buzi to myślałem że będzie tak jak zwykle. Ale jak tylko przestała ruszać językiem od razu opadal. Jak w końcu na mnie usiadła to też miałem podobnie. Jak się ruszyła to stał jak przestawala to opadal. Miałem wtrysk bez orgazmu. To był najgorszy mój raz, aż czułem się zgwałcony. Chociaż szybko mi to przeszło. ;) A drugi raz bez orgamnu to już z żoną po 30. Byłem bardzo zmęczony i nie wyspany. Podobna historia. Też dopóki byłem pobudzany językiem czy ******* pochwy to stał ale jak tylko przestawala to opadal.

Miałem kilka razy wytrysk bez orgazmu.. i za chwilę później mocny orgazm z wytryskiem.

Gość gość
kiedyś bardzo brzydka i starsza księgowa nakryła mnie na przekręcie w firmie. Przyznam, że była elegancką kobietą z ładną bielizną ale bardzo brzydką z obwisłym brzuchem i piesiami oraz rozstępami, samotną i wiele lat starszą. Zaproponowała, że nie wyda mnie szefowi jak ją zadowolę. I wówczas tak było, że pieprzyłem jej bez żadnej przyjemności. Na szczęście byłem singlem i poza tym ona chciała dyskrecji, więc poza seksem nie pokazywaliśmy się razem. W końcu kiedyś w pokoju hotelowym przed spotkaniem zainstalowałem kamerki i zagroziłem, że upublicznię jej nagie zdjęcia i wówczas udało mi się od niej wymiksować a i tak szybko zmieniłem pracę.