yelllow 0 Napisano Grudzień 1, 2009 a ja mam straszną ochotę na naleśniki o jaaaa...... niech mnie ktoś powstrzyma!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Grudzień 1, 2009 Ja Cię powstrzymuję!! Nie wolno:P A tak poza tym to straszna tu cisza gdzie wszystkie dziewczęta? Nie łamcie się! Obiecywałyśmy sobie coś :)Wiem, że ciężko, ale bez pracy nie będzie efektów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Grudzień 1, 2009 Poćwiczyłam :) 20 min hula hop, godzinka spacerku i godzinka ćwiczeń rozciągających. Jestem z siebie dumna :) W domu zapach ciasta a mi w brzuszku burczy :( Powiedzcie mi dziewczyny czy są jakieś większe efekty dzięki tym wspomagaczom? Bo u mnie dalej nic i już z desperacji kupię jakieś tabletki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yelllow 0 Napisano Grudzień 1, 2009 hehe dzięki Sara, w dalszym ciągu mam straszną ochotę na naleśniki no ale powstrzymałam się, niestety zamiast nich wpierniczyłam kilka mandarynek:P no ale to zawsze mniej kalorii ;) jejku jak Ty to robisz że chce Ci sie tyle ćwiczyc?! mnie sie nawet 10 min nie chce dzisiaj jeszcze nic nie ćwiczyłam :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bleeeh 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Hej dziewczynki! ale żescie sie rozpisały!:) Ja niestety nie miałam neta przez ten czas ale juz sie melduję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yelllow 0 Napisano Grudzień 2, 2009 hej bleeh! dawno Cie nie było! :) jak tam dietowanie Ci idzie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bleeeh 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Powiem Wam, że przez weekend ciezko było:O zjadłam u chłopaka ziemniaki na obiad i u ciotki jasny chleb:O Musze pamietac aby wozic ze soba razowca. A ja tu widze, że dziewczeta cwiczyc zaczeły:) brawooo zazdroszcze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Grudzień 2, 2009 Hejka ja właśnie po szkole dietka nieźle, efektów brak w dalszym ciągu. Ćwiczyć też mi się nie chce, ale jak mam lepszy dzień to w ramach przerw między nauką ćwiczę. Chętnie bym się na fitness zapisała, bardzo mnie to motywuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yelllow 0 Napisano Grudzień 3, 2009 witam :) ja się dzisiaj wybieram na fitness muszę w końcu coś pocwiczyć i pewnie niezły wycisk dziś będę miała :D a poza tym dieta.. raz lepiej raz gorzej.. OGÓLNIE się trzymam, grzeszki bywają (np wczoraj spora dawka alkoholu- jak to na studiach:P ) no a czy są efekty tego nie wiem.. się okaże w poniedziałek bo teraz to już co tydzień się waże:P piszcie co tam u was :) macie może jakiś fajny pomysł na obiad? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bleeeh 0 Napisano Grudzień 3, 2009 Hej:) Może marchewka z groszkiem (taka z mrozonki) zabielana jogurtem? plus duszona piers z kurczaka?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 15 kg do zrzucenia Napisano Grudzień 4, 2009 hej, dawno mnie nie bylo ale musze sie pochwalic moja waga spadla juz do 66, 4kg :) czyli schudlam 5,2 kg :) a miesiac jeszcze nie minal a jak tam wasze wyniki ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 15 kg do zrzucenia Napisano Grudzień 6, 2009 Tylko nie mowcie ze wygasl ten topik ? dzis waga pokazala 65, 8 :)czyli 5,8 kg mniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yelllow 0 Napisano Grudzień 6, 2009 15 kg do zrzucenia no łał!!!! super Ci idzie!!! :) mnie już niestety tak dobrze nie idzie, zwłaszcza ten tydzień był do doopy bo nic nie ćwiczyłam a w wekend oczywiście pełno grzeszków.. :P ale co tam :D w końcu się uda:P w każdym bądź razie nie mam się kompletnie czym chwalić dlatego siedzę cichutko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 15 kg do zrzucenia Napisano Grudzień 7, 2009 - 6 kg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 15 kg do zrzucenia Napisano Grudzień 8, 2009 - 6,2 kg :) jeszcze troszke i bede w polowie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Grudzień 8, 2009 15 kg do zrzucenia łał super Ci idzie dalej trzymam kciuki:) A ja dzisiaj popuszczam dietkę mam urodzinki :) Jutro znowu ostra dieta! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Grudzień 9, 2009 oj coś widzę że nasz topic upadł:( ja dzisiaj głodówka po urodzinowym szaleństwie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 15 kg do zrzucenia Napisano Grudzień 10, 2009 Sara nie upadla bo ja caly czas przesylam info o mojej dietce :) Dzis -6,8kg :) Jupi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kawi79 Napisano Grudzień 10, 2009 Hej! Mam na imie Kasia i chce zrzucic 10kg. 15kg do zrzucenia-mozesz podac przykladowy twoj jadlospis! Chudniesz w pieknym tempie.Trzymam kciuki i powodzenia. Bylabym Ci wdzieczna za pomoc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 15 kg do zrzucenia Napisano Grudzień 11, 2009 Kawi- ja stosuje diete 800 kcal ,, nie jem ziemniakow i bialego chleba , pije raz na jakis czas herbate czerwona i codziennie zielona . Dzis waga pokazala o 7,2 kg mniej jestem zadowolona , ogolnie jem surowki ktore sama robie ale czasem tez zjem cos z obiadu ale w malutkiej ilosci , cwicze codziennie brzuszki , jezdze po 10 min na rowerku stacjonarnym i cwicze z agrafka, mozemy dalej sie razem odchudzac bo widze ze topik upada , ja juz jestem prawie na polmetku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Grudzień 13, 2009 Świetnie Ci idzie:) Ja teraz rozpoczynam SB 1 faza do świąt zobaczymy czy dam radę;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sara812 0 Napisano Grudzień 14, 2009 Kurcze, ale tu cicho:( Ja dzisiaj jogurt z otrębami i kabanos jak na razie Poćwiczę0,5h i 2 min hula hop:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach