Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Caresiatko

Dobry podkład dla cery z trądzikiem

Polecane posty

Gość fly...
AA rozswietlajaco-kryjacy albo dermacol

Gość kwiatuszek - madziunia
tylko nie używaj tłustego podkładu.... ja jak używam podkładu to zaraz mam wiecej pryszczy

Po pierwsze podklad musi kryc zaczerwienienia jesli nie masz pelnych kieszeni polecam dr irena eris seria niebieska w dubce 13 zl 4 kolory do wyboru.

ale nie zapominaj o codziennym zmywaniu makijazu!! najlepiej takim zelem ktory sie dobrze pieni fajny jest garniera zielony taki z dozownikiem ja mam cere tlusta a on pzreznaczony jest do cery normalnej i mieszanej a jednak wygrywa ze wszystkim ukierunkowanymi do mojej;) potem jakis fajny tonik lagodzacy i kremik

no zmywanie makijażu to chyba podstawa:) ja myje buzie cetaphilem bo niczym innym nie moge wszystko mnie podrażnia:( teraz jest zimno i robia mi sie sine plamki tam gdzie kiedys mialam syfy:( okrutnie to wygląda dlatego szukam czegos kryjącego :( farmaceuta kiedys pokazał mi z vichy ale tworzył efekt maski bo był tak mocny ze az strach

Gość nikk27
Bourjois mineral matte - podkład w musie . Przy mojej trądzikowej, ciągle się świecącej skórze jest idealny nigdy nie miałam lepszego kosmetyku do makijażu. Poczytaj opinie w damskiej torebce. Cena ok.60 zł. mam od ok 1,5 miesiąca zużyłam jaką 1/4 produktu.