Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...waleria...

O co chodzi takim FACETOM ??

Polecane posty

stoi sobie np. na ulicy dziewczyna z chlopakiem, przechodzi jakis tam (niewychowany;)) facet i mówi o tej dziewczynie np."ale pasztet" albo "ale potwór" a przy tym patrzy na nią jakby chciał ją zjeść :P i jego oczy mówią co innego, czyli ze mu się podoba:D dlaczego tak mówią na te ładne lub przeciętne dziewczyny? zazdrość? hehe mnie tak nikt nigdy nie nazwał (mimo ze jestem brzydka...) ale chodzi mi o moje niektóre kolezanki które "padły ofiarą" takich wariatów ;)

Gość kaniaaaa84687
no a co na to jej chlopak?.... nei wiem facet mowi na dziewczyne pasztet i sadzisz ze jej sie podoba ?> nie rozumiem tego

Gość kaniaaaa84687
przepraszam ''ze ona mu sie podoba''??

hehe to nie bylo omnie tylko o mojej kumpeli, która zreszta jest uważana ogólnie za ładną.. zwłaszcza przez chlopakow w klasie i facetów na ulicy, kitórzy jąwiecznie podrywają... no to wreszcie się komuśnie podoba, myslicie ze to mozliwe?:D

Gość www.tnij.org/silver2009
a ten facet który od pasztetów wyzywał sam był przystojniakiem?

Gość discoooo girllll
jednemu spodoba sie ta drugiemu inna koniec tematu

nie za bardzo, miał nieciekawą twarz i był gruby, ale poprawił mi nastrój bo powiedział na moją koleżankę strojnisie ze jest brzydka:D:D

pijawka to czemu na nia patrzyl a nie na mnie? moze mowil o jej chlopaku? w sumie to jej chlopak tez jest gruby,niski i niezbyt przystojny:P