Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawam ja

co to moze byc takiego? powiedzcie mi

Polecane posty

Gość ciekawam ja

od roku ponad biore tabletki mercilon. do tej pory bylam z nich super zadowlona. zero skutkow ubocznych- nic. od jakiegos czasu - tzn. pare tyg. zauwazylam ze przytylam. tzn, generalnie niby nic tylko brzuch mi sie powiekszyl. nigdy nie mialam plaskiego brzuszka, ale teraz jakby wieksze faldki mam. poza tym nic. ciaza raczej byc nie moze bobym sie kapnela chyba. zreszta jak tak to by 2 albo 3 miesiac, tobym juz wiedzial coby bylo inne objawy chyba. aha- tabletki biore regularnie w dalszym ciagu, okresy mam normalnie, wiec ciaza odpada, prawda? zreszta brzuch mam b. miekki, takie faldki ze mozna zlapac walczki w reke i scisnac. mialayscie tak ze utylyscie tak po mercilonie na samym brzuchu??

Kup sobie kołyskę do brzuszków i pomęcz się z godzinę dziennie i po kłopocie... Jesień jest, więc chyba normalne że trochę ci się przytyło...

Gość ciekawam ja
niby normalne.... ale 1 raz w zyciu tak mam. nie wiem , moze paranoje mam. ale mam wrazenie ze mam duzy brzuchol;p ale jak jest taki miekki ze mozna w rece faldke zlapac to chyba to nie ciaza jednak, co ??

Gość ............................aa

Gość ciekawam ja
ok, dzieki . ale powiedzcie mi jeszcze czy przy ciazy, tak2-3 mies. ewentualnie toby brzuch byl taki miekki z faldami czy inaczej :D

Gość aaaaaaa...............

Gość et3
Nie...przy ciąży 2-3 może być wyczuwalna twarda "kulk" tuż nad spojeniem łonowym...a fałdy to nic innego jak tłuszczyk...

Gość ciekawam ja
kulka? jaka kulka? normalnie macam sie i macam hihih az mnie meisnie brzucha bola od naciskania;p i zadnej kulki na szczexice nie mam... wymaclalam jakies twardsze jak mocniej nacisne, ale to tak mocno ze wgniatam brzuch to chyba jakies watroby czuje czy inne sledziony;p ale takie dziwne uczucie ma teraz- miesnie brzucha mnie bolą i tak dziwnie.........ale to chyba z naciskania hihih

Gość jytygkiotck6y
tak naprawde to ty myslisz ze jestes w ciazy i nie obchodzi cie nic innego... pytasz tylko i ozekujesz na odopwiedz ze w ciazy jestes, nie zdziwiłas ise ze przytyłas tylko boisz sie ze jestes w ciazy duperelo.