Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elkaaaa

ciagle mi niedobrze, ratunku!!

Polecane posty

Gość elkaaaa

po kazdym poslku jest mi niedobrze, mam tak cale zycie i mam tego dosc! szczegolnie jak sie stresuje to jest okropne, a ostatnio mam strasznie stresujacy okres, koniec studiow, szukanie pracy etc, przez to niemal nic nie jem, ledwo wyciagam 1000 kcal na dobre a jestem szczupla i drobna, mam 48 kg na 160 cm :( nigdy nie wymiotuje ale to uczucie jest okropne, :O czy ktos tez tak mial?

Gość to na tle nerwowym
może masz też od tych nerów wrzody żóładka lub dwunastnicy:oWybierz się do lekarza!!

Gość elkaaaaa
ale przy wrzodach chyba by mnie brzuch bolal? mnie nic nie boli tylko obrzydliwe uczucie nudnosci potrafiace sie utrzymac kilka godz po posilku, do tego w tym roku dopadlo mnie przygnebienie zwiazane z paskudna jesienia :O

Gość kahaj
nie jesteś szczupła... ja waże 50 kg przy wzroście 173 cm.

Gość addicted on sweets
nie no wmówcie jej jeszce ze jest gruba:/ dziewczyna jeść nie może, męczy się a jeszce jej wmawiać będa otyłość:/ moze ma mięśnie cięższe no itp. idź dziewczyno do lekarza:/ pewnie to przez stres, ja tez tak czasem miałam ale nie az tak jak ty.....moze jakieś kropelki miętowe czy coś spróbuj, jakieś zioła...

Gość Sympatic sweet joy
A mnie się ciągle chce jeść. Mamy to samo, tylko odwrotnie.

Gość kup sobie ziółka
po pierwsze idz do lekarza niech sprawdzi czy nie masz nadkasoty, zgagi po drugie zacznij pic ziółka na uspokojenie: melisę, rumianek, dziurawiec może jakieś tabletki z walerianą ? na niespokojny żołądek dobrze działa napar z nasion lnu (siemie lniane) dobre są też kisiele bo powlekają ściany żołądka i zapobiegają podrażnieniom unikaj smażonych potraw i ciężkostrawnych, uprawiaj jakis sport by się relaksować np spacery, joga, streching

Gość HeyGuys!!!!!!!!!!
a jak powiem ze tak to ci sie poprawi?

Gość HeyGuys!!!!!!!!!!
streching jest najlepszy przydaje się podczas seksu jak jestes rozcianieta to penis sam wchodzi gdzie chce

"kahaj - nie jesteś szczupła... ja waże 50 kg przy wzroście 173 cm." ona JEST szczupła. Ty jestes wychudzona. nawet Kasia Struss wazy wiecej od Ciebie, mimo iz to same kosci.

Gość efggre
moze masz tasiemca?