Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiem jakie mleko kupic

mleko dla malucha

Polecane posty

Dziewczyny mieszkajace w UK, ktore mleko polecacie Cow& Gate, SMA, Aptamil czy moze jeszcze jakies inne. Ktore to takie co sie nie ulewa? Z gory dzieki za pomoc.

Gość Aptamil
jest dość dobre (odpowiednik Bebilon) , SMA często powoduje zaparcia

z doswiadczenia powiem byle nie SMA, jak juz ktos wspomnial wyzej; powoduje zaparcia. Wiele matek i health visitors nie poleca. Moja mala je Cow&Gate, jej akurat sluzy:-) polozne niby polecaja Aptamil jako ze to podobno w smaku mleko najbardziej przypominajace mleko matki.

Dzieki dziewczyny, moze jeszcze jakies propozycje? health visitor powiedziala, zebym wybrala sobie sama. Nie potrafila polecic zadnego szczegolnie.

Gość jnjnkjmko
mój synek nie mógł pić aptamil wrzeszczał cały dzień jak poparzony (miał 3 tyg) aż pojechaliśmy z nim do szpitala na emergency i tam lekarz kazała kupić sma gold od razu kopiłam i od razu dałam mu i jak ręką odjął dziś ma skończone 5 miesięcy i dalej podaję sma tym razem sma progress dla dzieci od 6 miesiąca nie miał ani nie ma żadnych problemów z zaparciami wydaje mi się że to zależy od dziecka lepiej skontaktować z lekarzem co do doboru mleka

Gość aptamil ponoc najlepszy
ja sie zaopatrzylam wlasnie w to mleko(synek bedzie z nami juz we wtorek).meza siostra uzywala sma i jej coreczce nie podeszlo,po porodzie poloznej zmienila mleko na aptamil i bylo o niebo lepiej. dodatkowo jeszcze polecam butelki dr brown,sa nie do pobicia,dziecko wogole nie ma kolek.

No wlasnie kupilam dr browna i zastanawiam sie teraz nad mlekiem. dzieki za odpowiedzi. mMoze jakies sugestie?

Gość słonnnnnnikkk
nie kupuj mleka więcej jeszcze jak nie ma dziecka bo nie wiesz czy bedzie moglo je pic moja córka nie mogłą aptamilu i zmienili na sma a to czy dzieckopolubi smak nie zawsze jest adekwatne do tego czy może