Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Gość to nie jest grozba
ba nie mysl ze w necie jestes anonimowa i bezkarnie mozesz oszukiwac, oklamywac ludzi

to nie jest grozba.A ty myślisz że niejesteś anonimowy/a i nikt nie oszukuje i przestań się kłócić.Niebędę z tobą gadać. Jeśli się mówi że nie oszukuje to nie a ty swoje.To myśl swoje i daj spokój żyć.

umpalumpaheyah.Idę jutro na usg.I się zastanowię czy powiedzieć czy nie.Może to dla siebie zostawię.Zobaczymy.

Gość chyba sie niki pomyslily co
? :D

Gość chyba sie niki pomyslily co
nie oszukaj. ten sam styl pisania. wydalo sie :D ciekawo ile osob sie jeszcze nabierze na twoje klamstwa?

Gość jolu dla twojego dobra
napisze dziś do twojej rodziny którą masz dodaną na naszej klasie bo przesadzasz juz!

chyba sie niki pomyslily co.umpalumpaheyah to nie mój nikt więc spadaj.Za kogo ty mnie za wariatkę a wariatki ze mnie nie zrobisz.Sobie pisz ja też napiszę.I jeszcze gorzej a co to niepowiem.

te!! chcialabys zeby to byl twoj nick! ja przynajmniej czytam ze zrozumieniem i umiem sie wyslowic a nie byas skierowana na zadne badania???

Gość pani Elżbieta kim jest dla
ciebie? mamą? babcią? ciocią?

Gość pani Elżbieta kim jest dla
nie ma sprawy, zapytam się tej pani skoro ty powiedziec nie chcesz. a tak sie sklada ze pania Elzbietę K z domu P. znam osobiście, to sąsiadka mojej kuzynki więc i tak czy tak rodzina się dowie o twoich pomysłach dziecko bo o ile dobrze pamietam to ty chyba i nawet 18 lat skonczonych nie masz :D

Jaką policja wy ją straszycie? Przecież ona nie popełnia żadnego przestępstwa. Wymyśliła sobie baję i ją opowiada- każda z was może zrobić to samo. Macie straszną frajdę ze denerwujecie dziewczynę? Żałosne to jest.

Gość ghggfg
"Wymyśliła sobie baję i ją opowiada- każda z was może zrobić to samo." - tak samo kłamię 80% dziewczyn z kafeterii. Rozmawiasz z dziewkąo karmieniu dziecka a ona swojąwiedze czerpie z innego forum z którego żzyna odpowiedzi bo sama w temacie nic nie wie ;)

ghff... pomimo, ze mam 2 to moja wiedza o karmieniu piersią jest równa zero i też bym musiała zżynać z innego forum :P :D:D:D:D

Gość kłam prosze kłammmmm
Jolunia w 2002 roku skończyła gimnazjum nr 2 w świętej ;) Więc możecie policzyć ile ma lat ;)

Gość jolcia ten nick
to ci sie udal jak nic:D wystarczy tpopic poczytac a juz wiadomo z kim sie ma doczynienia:D Mamani ma racje wymyslila sobie baje i opowiada wiec niech tutaj bajdurzy ile chce:D

Gość idz w pizdu i nie
wracaj smarkulo zaklamana:classic_cool:

Gość elemeledudtki
Czym wy sie tak podniecacie? Grozicie dziewczynie, lapiecie na kazdej niescislosci. Wymyslila historyjke i dobra. Niech sobie pisze. Szkodzi wam czyms? Denerwuje was to nie odpisujcie i tyle.