Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemwaaaa

Już zaczynam schizować

Polecane posty

Gość problemowaaaaa
Jasne , że napisze:):) tak teraz sie zastanawiam to nawet nie czuje sie na ciaze ale wszystko jest możliwe . W sumie nawet nie wiem czy kochałąm sie w dni płodne ale teraz patrzyłam i taki stosunek z ktorego moze cos być to był 12 października.

mi lekarz powiedzial tak nie wazne czy dni plodne czy nie tak naprawde nie Znamy swoich cykli i ZAWSZE MOZEMY ZAJSC W CIAZE ja zaszlam w ciaze jak mialam okres.

Rano idąc zrobić test byłam przekonana, że będzie kolejny negatywny. Ale okazało się, że wyszedł pozytywny z tego powodu skakałam z radości (męża obudziłam krzykiem :)). Miałam od razu dwie bardzo grube kreski a czym później robiłam test tym były one coraz grubsze :)

Gość problemowaaaaa
Dzieki wielkie dziewczyny. Przez was to sie normalnie doczekać jutra nie moge. Mania20- to chyba tez sie niespodziewalaś ciazy skoro w okres zaszlas ?:) maniaK- przed testem zanim zrobilas mialas jakies objawy czy cos czy tak zrobilas alby sprawdzic. Hehe to mezusiowi fajna pobudke zrobilas:)

Jedynym moim objawem było brak miesiączki i okropny apetyt... Nigdy nie sądziła, że będę potrafiła tyle jeść. Na szczęście ten apetyt unormował się :) jak do tej pory przytyłam 13kg :)

NIE NIE WIEDZIALAM CHLOPAK MNIE JESZCZE NAMAWIAL HEHE POZNIEJ POSZLAM DO LEKARZA ZLE SIE CZULAM I WSZYTSKO PANI DOKTOR MI POWIEDZIALA JEST BARDZO SUPER WIEC POSZLAM BEZ DWOCH ZDAN DO NIEJ :) JEST DUZO TAKICH PRZYPADKOW ZE PODCZAS OKRESU ZACHODZA W CIAZE CO PRAWDE MAM 18 LAT DOPIERO ALE DUZO SIE ZNAM NA ZYCIU i pamietaj nawet druga slaba kreseczka wyjdzie to swiadczy o ciazy :)

Mój mąż cały czas mówił, że będziemy mieli szybko dzidzie (myślałam, że tak sobie tylko gada) :)

a moj chlopak gadal ze mi zrobi dziecko zawsze mi tak mowil i o prosze :P

Gość problemwaaaa
ManiaK- to tak jak ja teraz , siedze w domu od 16 i zjadlam 2 miseczki salatki, 2 kromki, batonika i pomidory z bialym serem o i jeszcze jablko gdzie normalnie to bym z polowe tego zjadla.Tylko że ja własnie miałam coś czego nie można nazwać okresem raczej różowe coś z sporą ilością śluzu. Mania20 -bede pamietala , jak zrobie test o tej kresce. Mam strasznie mieszane uczucia. Nie myslalam , ze to moga byc oznaki ciazy.Pewnie bylas bardzo zaskoczona ze jestes w ciazy.

Gość problemowaaaaa
a po ile macie lat jak moge wiedziec ?

Na początku może pojawić się bardzo skąpe krwawienie, albo coś podobnego :)

ja zaskoczona hmmm ....bardziej nie moglam w to uwierzyc masakra ja mam 18 lat a wy ? dobra ja juz lece do jutra i napsiz koniecznie o tescie a i jeszcze czesto chodze siusiu masakra :( ja teraz zjadlam 3 miseczki zupy ogrkowej mmm pycha :)

dodam ze mialam straszny sluz mial chyba z 8 cm to bylo 8 dni od tego wieczoru

Zaczernilam sie:):) Ja mam 19 oo maniak masz tyle co mój:) Mania20- do jutra i jasne, ze dam znac:)

nie panowalam jej to fakt ale co ma byc to bedzie. Może nie bede wielce szczesliwa ale nie zalamie sie takze nie bedzie źle:)

To fakt, że wiele zmienia, ale będzie dobrze :). A tatuś co powiedziałby na ciąże??

no w jego wieku to by sie pewnie cieszyl i staral zapewnic nam wszystko co najlepsze:):) oo jeszc chrupki kukurydziane, smacznego :):)

Dzisiaj mam straszne zachcianki i jakaś leniwa jestem jak nigdy :)

Nie jest źle. Najgorzej dokuczały mi mdłości, a teraz bardzo paląca zgaga - nic przyjemnego, ale wytrzymać można :). W 26-27tc moje maleństwo zaczęło się pchać i wylądowałam w szpitalu na kilka dni. Od tamtej pory wszystko jest ok. Czekam już tylko na rozwiązanie. Dla maluszka już mam wszystko gotowe i torba stoi już spakowana :)

to dobrze ,ze juz wszystko jest oki :):) najwazniejsze zeby bylo zdrowe:) oki lece na m jak milosc:) dziekuje za rozmowe. Jutro napisze co i jak :*:)

Witam. Test wyszedł negatywny. W pewnym momencie nie wiedziałam czy sie cieszyć czy nie. Bo nawet to troszke chcialam zeby wyszedl pozytywny ale juz oki. Teraz sie zastanawiam co mi moze byc.