Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemwaaaa

Już zaczynam schizować

Polecane posty

Gość problemwaaaa

Ostatnio tutaj pisałam co może oznaczać bardzo słaby okres. Teraz od 3 dni do tego bardzo slabego okresu wręc śluzu z dodatkiem jasnej , różowej niewiwlkiej ilości krwi doszło jeszcze dziwne kłucie w dole brzucha i promieniuje ono aż , że tak się dziwnie wyraże do odbytu. Myślałam, że to tlyko raz mi sie tek stanie ale to już się stało tak z około 8 razy w ciągu ostatnich 3 dni. Do tego teraz czuje na wzgórku łonowym dziwny ucisk.Co to może być i co mam robić. Wczoraj przy tym mocnym kłuciu to aż chciałam do szpitala zadzwonić bo nie mogłam wytrzymać.

Gość problemowaaaaa
jest taka możliwość w sumie ale myślałam , ze skoro dostałam krwawienia to , że nei jestem. Zastanawiało mnie tylko to , że ono jest tak strasznie słabe , wiecej śluzu niż krwi.I to nawet nie krwi tylko czegoś takiego rozwodnionego różowego.

Gość problemowaaaaa
A teraz doszło to kłucie i ten dziwny ucisk i juz nie wiem co mi może być.

Moja mała propozycja zrób test jutro rano lub idź do lekarza :)

Gość problemowaaaaa
myniak , a moze sie tak zdarzyc w ciazy?Moge zrobic test ale dopiero kolo popoludnia czy wyjdzie wiarygodny winik teraz jak nie jest z pierwszego moczu?

Gość wyjdzie bo jużjest
eś po terminie okresu

Możesz zrobić właściwie nawet dzisiaj jeśli masz test pod ręką :)

Gość problemowaaaaa
Właśnie nie mam w domu testu bo nawet sie nie liczyłam z taka sytuacja. Jutro po pracy czyli gdzieś koło 14 bede mogla kupic i zrobic. dopiero :(:(

Gość problemowaaaaa
tylko, że mylne jest to , że gdybym było w ciąży to możę by mnie piersi bolały albo bym miała wstręt do jakiegoś jedzenia. A ja nic z tego nie mam . Wręcz inaczej, apetyt mi bardzo dopisuje.

ja zarobilam rano i wyszedl pozytywny tylko slaba keseczka a za tydzien znowu tylko pozniej okolo 16-17 i tez wyszedl pozytywny ale juz troszke ciemniejsza kreseczka

Ja również na początku ciąży miałam taki apetyt, że hoho... Moja rodzina bardziej domyślała się, że jestem w ciąży niż ja... Każda kobieta przechodzi inaczej :)

zaobserwuj u siebie niebieskie linie na piersiach tylko pamietaj odroznij niebieksie linie od roztepow :P zrob test udaj sie do dobrego ginekologa

Gość problemowaaaaa
łooo no to mi aż jakąś nadzieje dziwną zrobiłaś. W sumie nawet się nad tym nie zastanawiałam , bardziej sie bałam , ze coś mi może być np jakaś choroba.

Gość problemowaaaaa
ide sprawdzic do kibelka jak tam moje piersi:P:)

Gość problemowaaaaa
W sumie to piersi norlanie tak jak zawsze. Mnie nawet przed okresem nigdy nie bolały. No jutro zrobie koło 15 i sie dowiem co i jak.

Gość problemowaaaaa
Piersi wcale , tylko taki dziwny ucisk na wzgórku łonowym, czasem jajnik zaboli ale tylko przez chwilke no i to dziwne kłucie .

Pamietaj ze kazda kobieta JEST INNA I KAZDA IACZEJ PRZEZYWA CIAZE nie sugeruj się tym jakie objawy inne maja kobiety pamietaj zwroc uwage na niebieskie linie

Gość problemowaaaaa
ojjj dziewczyny już sie jutra doczekać ni moge. Gdyby nie to , że mam głowe mokrą to pewnie bym poleciała szukać apteki i kupić test :P

ja jestem w 7-8 tygodniu kreci mi sie w glowie mam odruchy wymiotne pokazaly mi sie niebieskie linie oraz moj brzuszke zmienil sie troszke urosl oraz zrobil sie twardszy niekotrym kobietom zaczyna rosnac po malu brzuszek w 2 miesiacu innym nawet w 6-7 miesiacu KAZDA Z NAS JEST INNA niektórzy mówią ze nie mozna zajsc w ciaze w okres a to bzdura wlasnie ja zaszlam w ciaze majac okres nawet moja Pani doktor a inne w okres nie zajda w ciaze.

trzymam kciuki za jutrzejszy tescik pamietaj gdzy to jest wczesna ciaza to kreska ma prawo pojawic ci sie cieniutka oraz bladziutka ale lekko za różowiona

Ja już jestem w zaczynającym się jutro 35 tc tak więc nie dużo już mi zostało :). Pamiętam jak sama na początku nie mogłam uwierzyć, że jestem w ciąży i aż 4 testy musiałam sobie zrobić żeby do mnie dotarło :)

Myniak a pierwszy tes to jaki ci wyszedl blada rozowa kreske mialas czy jak ?

Gość problemowaaaaa
dziekuje:) oraz gratuluje:) kurcze chyba zaraz telefon bedzie do mojego ze jak bedzie wracal to zeby apteke odwiedzil. Albo juz jutr. Dam znac jak czy sa dwie kreseczki czy nie:):)

Gość problemowaaaaa
maniaK a jakieś mialaś objawy ?? także gratuluje :)

a dziekuje:) wlasnie wypislaam ci na gorze jakie mialam objawy :) mimo ze to uz 7-8 tydzien to piersi nadal mnie bola i sie zmienily brodawki i wookol brodawek

no koniecznie nam napisz jutro :) chyba nie myslalas ze nie napiszesz bede czekac:)