Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meeggi

co kupuć swojemu facetowi na prezent

Polecane posty

Gość meeggi

witam, co kupuć swojemu facetowi na prezent? on nie ma wielkich wymagań,

Gość Lady Night
z jakiej okazji? urodizny swieta? mikolaj?

Gość meeggi
wiesz co chyba pomyliłaś/pomyliłeś portale....jeśli sie chcesz zareklamować jako profesjonalistkę to chyba na innym portalu....

Gość meeggi
na mikołaja i święta

Jak ma jakieś hobby to kup mu coś co w tym hobby będzie przydatne, a czego jeszcze nie ma.

Mój także do wymagających nie należy ,raz mu kupiłam nowy brelok do kluczy od auta z logo marki ,cieszył się jak dziecko z nowej zabawki .

Kup mu gacie , perfumy i czekoladki ... tylko nie pytaj pózniej jak to zapakować :p

Gość mam identyczny problem
zazwyczaj nie mam problemu z dobrzniem prezentu ale moj narzeczony po prostu nie ma "tanich" zainteresowan - zadowolony bylby jedynie z jakis drogich elektronicznych gadgetow a poza tym: - nie slucha muzyki - nie lubi filmow - ksiazki wypozycza sobie z bibiloteki i mowi ze kupowanie ksiazek to marnotrawstwo - nie gra w gry - sporty uprawia takie ze raczej juz nic mu juz dokupic nie moge - nie lubi ciuchow/kosmetykow/perfum itp jako prezentow bo sa "gejowskie" i wez tu czlowieku wymysl cos fajnego :( zawsze ten sam problem :(

ale numer... nic nie lubi... pozostaje tylko encyklopedia, szachy lub fotel bujany i fajka z kości słoniowej ;)

Gość Emilka ...
mam identyczny problem - wydaje się nudny i nędznie wyglądający ten Twój facet ...

moj facet nie jest nudny :D tylko mnie nie stac na kupienie mu czegos co wiaze sie z jego hobby a z czego bylby naprawde zadowolony - bo to by bylo od 1000zl w gore :D poza tym jestem z nim 5 lat wiec ma tez inne zainteresowania ale te juz wykorzystalam do kupowania prezentow urodzinowych i na swieta przez te lata ;)

Gość Emilka ...
No nie wiem ... Mój raczej odwrotnie niż Twój ... Zanosi w darze książki do biblioteki ... (zostawia tylko najbliższe mu) a kupuje tego ogrom ... Muzyka tak samo ... Koncerty, teatr, kino to dzień powszedni ... Wiele podróżuje ... Poza tym kupuje najlepsze motory .. Bosko pachnie ... Świetnie wygląda ... Jakoś nie mogę sobie wyobrazić przeciwieństwa ....

tylko mnie nie stac na kupienie mu czegos co wiaze sie z jego hobby a z czego bylby naprawde zadowolony - bo to by bylo od 1000zl w gore" to co ? Zbiera modele samochodów w skali 1 : 1 ?;) nie lubi ciuchow/kosmetykow/perfum itp jako prezentow bo sa "gejowskie" bardzo ciekawa teza :) Poznałaś go na wiecu Młodzieży Wszechpolskiej ?

Gość Emilka ...
No właśnie też nie mogę sobie tego wyobrazić ... Czy to zn. że kupuje ubrania wtedy jak się na nim podrze? i nie kupuje perfum? A ten sport też mnie interesuje ... Cóż to takiego, że wszystko zaczyna się od 1000 zł? Bo nawet jeśli to auta, to przecież wiele możliwości ... np. wypasiony zestaw do pielęgnacji aut i wiele innych takich... albo GPS, czy coś ...

pasja mojego tez sa motocykle i podroze dlatego jest to takie drogie bo wlasciwie wszystko co jest potrzebne ma a biletow lotniczych nie moge od tak kupic bo ma wymagajaca prace i kazdy dzien wolnego musi byc skonsultowany pare miesiecy na przod poza tym czy ja mowilam ze smierdzi :D? nosi fajne ciuchy i jest zadbany ale to chyba oczywiste ze nikt nie jest zadowolony z takich genialnych prezentow jak deo + gacie i skarpetki jako bonus? Emilka - jestem ciekawa co Ty swojemu kupijesz skoro tez go na wszystko stac i ma to co chce? Zamiast krytykowac moglabys sie podzielic swoja wiedza na temat wyszukiwania ciekawych prezentow

Gość Emilka ...
Mój to na pewno chciałby najnowsze DVD Tori Amos (aktualnie) ... Dobre książki go ucieszą ... Nawet przewodniki turystyczne.... Ale i pachnieć lubi ... więc by się nie obraził na dobre perfumy ... Prezenty z pomysłem, przesłaniem doceni... To co Ty chciałaś za motor za 1000 zł? Jak się fajnie ubiera ten Twój, skoro nie lubi ubrań? Ani perfum?

Gość Emilka ...
Aaaa mój to także smakosz dobrego wina ... A takie też nieźle kosztuje ...

Gość Emilka ...
Także dobrej kuchni ... szczególnie egzotycznej ... więc zaproszenie na kolację do dobrej restauracji, też wchodzi w grę ...

ciuchow i perfum nie lubi JAKO PREZENTOW- zreszta to dostaje od swojej rodziny i tak, wiec uwazam ze powinnam wymyslec cos ciekawszego z czego bedzie zadowolony a nie - ok kolejny sweter, kolejna koszula na motor chcialam zestaw odziezy ocieplanej bardzo dobrej firmy (komplet w granicach 850 zl) ale zreszta niewazne widze ze i tak rady tu nie dostane :P niedlugo bede musiala fotki wstawiac bo glowne zainteresowanie to jak sie ubiera....

Gość Emilka ...
Twój facet wydaje się jakiś monotonny ... mimo wszystko .. a jego pasje ograniczone ..

Gość Emilka ...
Jeśli zajmuje wysokie stanowisko, to wiadomo extra pióra...

Gość meeggi
no ostatnio na swięta dostał takie coś

OZP!! OZP!! OZP!! tym bardziej go ucieszy jeśli wcześniej tego nie robiłaś ucieszy bardziej niż jakieś średniopotrzebne cokolwiekbądź uwierz

Gość meeggi
bo chciał takie fajne pióra i mu kupiłam

Gość zależy ile facet
ma lat, ile ty masz kasy na prezent, czym się interesuje. Ja kiedyś kupiłam mojemu scyzoryk szwajcarski Victorinox i był wniebowzięty, a teraz chyba nigdy się z nim nie rozstaje.

Gość Emilka ...
A teczka? Albo coś w ten deseń? wiem, że dobre to ok. 1000zł ... Ale czasem można kupić coś okazyjnie dobrego ... Mój dostał i nosi ją ... :) Kupiłam z extra skóry za połowę wartości na allegro ...

Gość a ja własnie zdecydowalam
że mojemu mężowi kupię golarkę Braun , akurat przeglądam i jest w czym wybierać :)

Gość meeggi
a jakie są dobre perfumy dla chłopaka? takie naprawde fajne zapachy