Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meeggi

co kupuć swojemu facetowi na prezent

Polecane posty

Gość Emilka ...
Nie znasz swojego faceta? Aby zapach wybrać, trochę trzeba znać jego gust ...

Gość no własnie z perfumami
to nie tak prosto, ja uwielbiam 212 men a mojemu facetowi niespecjalnie się podobają

Gość Emilka...
Dokładnie ... wbrew pozorom perfumy to trudniejszy temat ...

Gość meeggi
golarkę mu juz też kupiłam a jemu się każdy zapach podoba bo nie ma wielkich wymagań. tylko ja chce jakiś super i miałam nadzieje ze mi coś polecicie

Gość deszczowo.....
rany ja zawsze mam ten sam problem... zwlaszcza jesli chodzi o brata. bo ciuchy sobie kupuje sam, perfum uzywa tych najdrozszych a ja przewaznie mam na prezent w granicach 100-150 zl. mojemu facetowi tez ze sprzetow nic nie kupie bo on sie na tym lepiej zna i woli sam wyszukiwac jakis promocji... gry odpadaja bo sie nie znam, muzyke i filmy sobie sciaga (wiem wiem nielegalnie:P) wiec zostaja tylko perfumy i ciuchy:( koszmar!!! a swieta tuz tuz i znowu bede lazic po sklepach jak kretynka i sie zastanawiac co komu kupic.... na szczescie z siostra nigdy nie ma klopotu bo jak typowa baba ucieszy sie z kazdego ciuszka albo kosmetykow:) i to jest jedyna osoba ktorej zawsze wiem co kupic i robie to bardzo chetnie:)

Gość deszczowo....
ja w tym roku chce kupic swojemu jakis zegarek wiec bede pewnie biedniejsza o dobrych kilka stowek....problem ciagle z bratem:(

Gość meeggi
no to jest nas więcej z tym problemem

Gość Emilka ...
Dobre spinki do mankietów ... Dobry pasek ... wiele opcji ...

Gość deszczowo....
niby wiele opcji ale jak przychodzi co do czego to pomyslu mi brak... no i o ile dla faceta zawsze mam przeznaczona wieksza kwote do dla rodzinki to jest srednio 100-150 zl wiec szalu nie ma za taka kwote...

Gość Emilka ...
Rodzinę to zawsze można obdarować bonem za jąkąąś kwotę i już ...

Gość deszczowo.....
i przypomnialo mi sie cos: kiedys z siostra wykupilismy mojej mamie manicure z pomalowaniem (akurat szla na sylwestra wiec prezent jak znalazl) i wykupilismy to niby w super salonie ale jej tak beznadziejnie jakas dziewucha zrobila te paznokcie ze moja mama sama sobie potem je pomalowala.... bylysmy tylko zle z siostra ze kasa w bloto... wiecie niby pomysl fajny byl a tu taka klapa

Gość Emilka ...
Bratu karnet na siłownię ... Czy na jakiś koncert bilet ...

Gość deszczowo....
brat mieszka w innym miescie wiec karnet i koncert odpada... a poza tym dobry koncert to tez kilka stowek.... moze cos do domu mu kupie ale jeszcze nie wiem co....

Gość zestaw garnków
żeby mu się przyjemniej gotowało

Gość ale głupi kaczor
KACZOR 32 to moze twoja dziewczyna ma ci to kupić? wiec lepiej jej to powiedz a nie wypisój takich głupot tutaj.

Gość może ten kaczor
nie taki glupi... no bo jesli np. jej facet ma chęć na seks analny to taki wibrator może mu się przydać

Gość głupi kaczorek
kaczorku wiesz co ty sie jednak na ten portal nie nadajesz. znajdz jakies meskie zajecie... co za d*pa

Gość TAKI TAK KAROL
Emilka daje tyle pomysłów... To skoro lubi książki ;) Przebież się za Panią profesor, chwyć linijkę i każ mu podejść do tablicy... Potem uprawiajcie dziki seks i będzie git

Gość idż do burdelu
beznadziejny komentarz

Gość deszczowo....
widze ze tez nie macie za wiele pomyslow :) latwo powiedziec perfum czy ksiazka, ale to jest bardzo indywidualna sprawa i latwo z takim prezentem nie trafic. no i nie wiem jak u was, ale u mnie w rodzinie nie przesadzamy raczej z cenami prezentow.

Gość deszczowo....
aa i przed chwila przegladalam allegro i chyba zamowie jakas zastawe obiadowo (w sumie talerze i flizanki) bo mozna juz kupic w miare fajne do 200zl. w sumie milo sie zaskoczylam bo myslalam ze takie rzeczy duzo drozsze...