Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Indyferentny

atrakcyjne.

Polecane posty

Gość Indyferentny

Dlaczego tak jest,że wysoki facet ale porównywalnie urodziwy jeśli chodzi o twarz i sylwetke(waga,proporcje),ma większe powodzenie u kobiet niż ten niższy(okolice 170 cm),ba nawet czasami mniej urodziwy a wyższy ma większe branie od bardziej urodziwego niskiego... Czy niscy faceci są aż tak nieatrakcyjni ?

Gość ponizej 175cm
to nie facet - to krasnal :P

Gość Indyferentny
Czyli dobrze zbudowany,o przyzwoitej twarzy niski facet jest gorszy od jakiegoś tam niżej niż przeciętnego z twarzy dryblasa ?

Gość nikt nie lubi
kurdupli....nawet bog wie jak umiesnionych.zreszta maly umiesniony wyglada poprostu smiesznie. nie popadajmy w skrajnosci.. idealny wzrost dla faceta to 175- 183 .. taki w sam raz

Gość Indyferentny
zależy w jak umięśniony i jak jest zbudowany,nie wszyscy niscy to kwadraty...

Gość myszkin
jesteś mały -nie licz na wiele.

Wy zawsze doszukujecie się przyczyn swoich niepowodzeń w swoim wyglądzie. A to jestem niski, a to gruby, łysy, krzywy etc. Nikomu nie przychodzi do głowy że posiada z nas każdy cale spektrum walorów i jak nie wzrostem to czymś innym może babce zawrócić w głowie? zastanówcie się nad tym czasami bo nie wierzę ze faceci stali się tak bardzo próżni że chcą babeczkom dawać to co dla nich jest ułamkiem tego czego potrzebują. No chyba że kręcą was lale którym w czaszce wicher wieje a prawdziwym wydarzeniem tygodnia jest wizyta u pedikiurzystki... ;)

Gość Indyferentny
bo większosć kobiet,zarówno te które żyją głównie wizytami u pedikiurzystki jak i te bardziej inteligentne ,zwracają uwagę na wygląd,a wzrost u faceta odgrywa dość duża rolę jeśli o aparycję chodzi... poza tym wyższym łatwiej zyskąć uznanie otoczenia,niżsi nie są postrzegani równie dobrze jak wysocy... facet po prostu musi być good-looking w obecnych czasch.

Gość pieprzysz farmazony
największe powodzenie mają faceci do 180 cm wzrostu , a nie twory Frankenstina

ludzie, nie przesadzajcie. kurdupel to facet niżej 165 cm. od 170 zaczynają się mężczyźni średniego wzrostu. a co do tego, że panienki wolą wysokich, to może bierze się to z głupiego poglądu, że wyższy ma większego. co, jak udowodniły ostatnie badania, nie ma ze sobą nic wspólnego. niestety wiara w takie "mądrości" jest równie trudna do wytępienia, jak wiara w czarnego kota...

Gość Indyferentny
największe powodzenie mają faceci w okolicach 180 cm... Ci w okolicach 170 cm,uważani są za kurdupli,a kurudupla uważa się za małego złośliwca i mściwusa,niezbyt poważnie traktowanego prze otoczenie.

Gość czarpoma
mój ma ponad190 ,brzuszek i uwielbiam go za to bo przy nim czuje sie jak taka malutka kobietka..i moze mnie podrzucac i nosic:)

Gość babajagazwiochy
wiesz Ty chyba mało wiesz o kobietach...ja np. nie cierpię wysokich facetów! owszem jako przedstawiciele handlowi mogą być ale moi faceci zawsze byli zdecydowanie niewysocy tacy mi się b podobają, dlatego nie martw się

Gość bo każda potwora znajdzie
amatora

Gość popatrz na braci K
ich nikt nie lubi ;)

Gość czemu ja lubię
jednego tylko już nie pamiętam którego:)