Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oline2

ginekolog od 16 lat?

Polecane posty

Gość oline2

chciałabym się dowiedzieć czy jak ktoś ma grubo ponad 16 lat to do ginekologa musi iść z mamą??? bardzo proszę o odpowiedź!

Gość paaatka
tak musisz iść z mamą. twoja mama będzie obecna podczas ogólnych pytań i badań. pozdrawiam

Gość oczywiście że nie

Bzdura. Jeżeli nie chcesz mama nie musi z Tobą wchodzić! A lekarza obowiązuje tajemnica lekarska :) Wiec spokojnie, Ty decydujesz, możesz smiało iść sama;)

Gość gryczka
Możesz iść sama, a jeśli pójdziesz z mamą, to poczeka przed gabinetem i lekarz jest zobowiązany do tajemnicy lekarskiej. Jeśli pozwolisz to coś Ci doradzę:-p Jeżeli nie chcesz, żeby Twoja mama znała przebieg Twojej rozmowy z ginem, raczej idź sama. Przez ładnych parę lat chodziłam do prywatnego gabinetu, kobitka była bardzo miła, oczywiście zachowywała tajemnicę, ale... dowiedziałam się od mamy, a potem od narzeczonego, z którym kiedyś poszłam, że niestety wszystko słychać w poczekalni... Wprawdzie pacjentki były umawiane w takich odstępach, żeby raczej żadna nie musiała w poczekalni siedzieć, no ale jak się przyszło z kimś, to ta osoba mogła usłyszeć:-p