Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tia Maria Luiza

Co się ze mną stało ?

Polecane posty

Gość Tia Maria Luiza

Kiedyś miałam cerę w porządku- były jakieś pryszcze, ale nie narzekałam jakoś specjalnie. Do tego skóra matowa. Teraz od kilku miesięcy cera błyszczy mi się okrutnie.....plus notoryczne wypryski, zaskórniki, popękane naczynka...:( Używam kremów i innych badziewi, ale to tylko wywalanie kasy, czuje, że mojej cery nic już nie polepszy, a z wiekiem nawet się pogorszy... Nie wspominam już nawet, że zmarszczki to już jak bym miała z 10 lat więcej. Ja wiem, że od 25 roku życia następuje utrata różnych substancji odpowiedzialnych za młody wygląd, ale żeby tak szybko? Mam 25 lat, jest mi źle..:(:(:( Może ktoś mi poradzi jak to zmienić?

Gość czym oczyszczasz twarz

Gość Tia Maria Luzia
Ladaco...a wiesz co nie skomentuje Twojej jakże cennej uwagi. Co do Pani poniżej- nie wiem, ciągle szukam czegoś odpowiedniego, kiedyś nic nie używałam i było dobrze.. a teraz boje się tak kompletnie nic nie stosować..kosmetyki staram się kupowac takie, o których mam dobre opinie, z apteki oczywiście, i za niemałe pieniądze.

Gość Tia Maria Luiza
Zawsze jakiś żel (ostatnio Vichy, La Roche Posay), ale też płynem miceralnym z AA albo po prostu tonikiem- nie widze żadnych pozytywnych efektów, więc co jakiś czas zmieniam... Od ok 3 lat to już zdążyłam zastosować chyba połowe towarów z półek apteki i czasem drogerii...

Cena i jakośc kosmetyków nie ma nic do rzeczy w momencie kiedy są one źle dobrane. Mogą być zarówno za ciężkie i stąd taki efekt na twarzy, jak również mogą za bardzo wysuszac w wyniku czego skóra się broni i efekt jest podobny. Może wybierz się do dermatologa lub kosmetyczki? Niech zbada skóre czego jej tak na prawdę potrzeba?

Gość Tia Maria Luiza
Dziękuje za jakieś konstruktywne rady... U deramtologa byłam i to niejednego...troche się zniechęciłam kuracjami ze sterydów lub antybiotyków branych przez pół roku, zresztą wtedy było nawet ok.. Najbardziej wkurza mnie że cera mi się zrobiła tłusta... A może wiecie ile kosztuje zamykanie naczynek na twarzy ? czy to pomaga ? Marze o gładkiej twarzy..już nie wiem gdzie szukać przyczyn.

Gość jedzenie_ma_znaczenie
zobacz film - 7 kroków by zachować młodość (6/8) Gość ma 62 lata a wygląda na 40 (klucz jest w zielonych szejkach - napój z owoców i zielenin np. natka pietruszki lub sałata) http://www.youtube.com/watch?v=8Z1Nilpew6s&feature=related - zastosój dietę oczyszczającą warzywno-owocową min. 2 tygodnie

Gość To prawda z tymi szejkami
??? próbował ktoś ?

Gość upupupupuupupupu uupupupp

Gość Tia Maria Luiza
Poleccie coś na błyszczącą cerę prosze...