Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dakakkagfa23

Kto ma do zrzucenia 4-6kg zgłosić się proszę!

Polecane posty

Gość dakakkagfa23

Ja mam 171 cm wzrostu i waże zbyt duzo jak dla mnie

Gość ja mam 7
moze byc

Gość ja i co z tego
dobrze mi z tym :classic_cool:, jak bym schudła już bym nie miała większych problemów 🖐️

Gość kararrararara23
ale kto ma motywację do zrzucenia zbędych kg i chce naprawde bo ja chce

Gość 0naKn
Ja jeszcze 6 i starczy:)Już sporo za mną więc pójdzie z górki:)A u was jak tam?

Hej. Dołączę sie do was. Mam 165cm i ważę 60 kg. Chcę schudnąć 7 kg.Hej. Przyłączę się do Was. Mam 165 cm i ważę 60 kg. Chcę schudnąć 7 kg.

Ja chcę 4-5 kilo...Ale za jakiś czas - nie mam kasy na całkowitą wymianę ciuchów:/ Trzymam za Was kciuki:)

Gość petit canard
ja mam do zrzucania moze z 5, mam 170 cm i waze 57 kg. Nie czuje sie specjalnie grubo, ale chcialabym poprawic ostatnie niedoskonalosci. Moge sie przylaczyc? Jakos jak nie ma ludzi ktorzy przechodza to samo to mi brakuje motywacji.

Gość Agusiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja muszę tyle zrzucić.. niby gruba nie jestem.. ale moje uda i boczki mnie dobijają :/

Gość petit canard
U mnie tez uda sprawiaja problem, i moze tylek. A jeszcze w dodatku postanowilam zucic palenie, wiec koniecznie musze zmniejszyc ilosc kalorii bo podobno jak sie pali to organizm spala wiecej... te dwa nastepne tygodnie beda straszne!

Gość soniak
heej;D ja bym sie z checia przyłaczyla ale jak tak czytam to troszku glupio bo wy tak naprawde jestescie chude xD ja waze 63 przy wzroscie 165 ;( marze o 55 ale nigdy mi sie nie udało tego osiagnac :( no to jak zaczynamy od jutra?

Gość petit canard
zacznijmy od jutra :) ja dzis na kolacje zjadlam serek waniliowy i banana zeby jakos przetrwac. Czy macie jakies specjalne diety czy po prostu bedziecie mnej jadly? Ja sobie zdalam sprawe ze mniej jesc to u mnie nie za bardzo wychodzi, po prostu nie chce mi sie mierzyc/wazyc a na oko w sumie nie mozna powiedziec. Nie wiem co robic...

Gość misialolaaa
hej ja mam do zrzucenia 6kg :P od jutra zaczynam kopenhaską. ktoś sie przyłaczy?

Gość damesska
Hej dziewczyny ja mam do zrzucenia kilka kilo dokladnie 6... chyuba trzeba zaczac zdrowe odzywianie i wlaczyc do tego duzoo ruchu;)

A ja zrzuciłam 60dag i na mnie krzyczą, bo to za dużo,ale fakt, wagę mam w normie. A wszystkim walczącym z kilogramami życzę powodzenia i wytrwałości.

Gość soniak
mhym;D no to już nas jest kilka ^^ ja raczej postaram sie bardzo malo jesc i do tego sporo ruchu ;) nie przepadam za takimi dietami jak kopenchadzka.. ale bede trzymala kciuki;)

Gość misialolaaa
hej. ja nie umiem własnie mało jeśc :P jak mam zgóry jasno nap co mam zjeśc to jest łatwiej. nie robie takiej kopenhaskiej strikte troche sobie zamieniam :P zobaczymy co z tego wyjdzie, jak coś to sie dzisiaj zwaze i zmierze pozdrawiam 🌻

Gość misialolaaa
wg mojej niedobrej wagi waże 58kg. mam 167cm, chciałabym do sb ważyć 54. moze za 10 dni zbiję te 4kg :) hmm nie wiem czy to możliwe wogóle. jestem jakby na tej kopenhaskiej troche zmieniam, pije kawe z mlekiem i z cukrem, mieso czasami inne ale moze coś zlece z wagi :D

Gość soniak
misiola na pewno zlecisz z wagi ;D ale uważam, że jesteś chuda! moge pomarzyć o 54 kg :( no, ale Tb się uda ;D ja dzisiaj mam ok. 600 kcal, może troszku mniej -.- jutro ide na siłownie więc troszku zrzuce ;)

Gość patttrinia23aga
ja dzis juzjestem 4 dzien na diecie jakos sie trzymam i staram o tym nie mylsec nie ejst az tak zle bo nie dałąm drastycznych ograniczen waga waha sie miedzy 62-63kg w czwartek tak było

Gość dssssssssssd
ja dzis zaczełam znowu bo wczoraj niestety sie najadłam