Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem kretynkaaaaaaaaaaaaaaaa

Jak zakonczyc zwiazek.Jak znow nie ulec mu.

Polecane posty

No jak.Czemu ja taka gluoia jestem.Jutro znow sie odezwie a ja jak zwykle wybacze.Nie nawidze siebie za to.

Gość ewulka 26
przechodzilam przez to kilka razy . za dlugo . to tylko wyniszcza . musisz poznac fajnego kolesia .

Jak mozna mowic ze sie kocha a tak sie zachowywac.Teraz juz wiem ze wcale mnie nie kocha.Ze to puste slowo, ktore mowi tylko po to zeby mnie uspokoic.Zeby przykryc to co robi.Ale tym razem nie moge ulec. Niewiem czy zrozumie ze mnie stracil.Ze nie cche juz znim byc.Ze nie jestem z nim szczesliwa, ze nawet niewie ze za kaxdym razem jak tak robi to ja placze.Glupie wiem.

Najchetniej to byl gdzies wyjechala.Uciekla stad jak najdalej.

Gość sex on the highway
To po co chcesz wracac :o? Troche szacunku do siebie:-) O milosci swiadcza przede wszystkim CZYNY, a nie slowa, mowic to on sobie moze duzo :P (S)kasuj eski, maila, gjegje itp. - ZAMKNIJ TO:-)!!! Tam gdzies jest jaski fajnych chlopak dla Ciebie, a nie jakis dupek :P

Tego najbardziej sie boje ze znow ulegne.Powie ze mnie przeprasza ze to ostatni raz.Bo to koniec jego wolnosci.A dlatego ze jutro mial sie do mnie wprowadzic na stale i ze mieszkajac razem takich wyskokow nie bedzie. Zajebiscie. A w srode mam urodziny i ma przyjsc rodzinka i co ja powiem gdzie moj jest.Mam powiedziec ze juz razem nie jestesmy.Poplacze sie wtedy.

Gość sex on the moon
Dobra, dobra, to niby zawsze OSTATNI RAZ :o! Haha, koniec wolnosci, to po co sie wiaze :P Nikt go nie zmusza :P Jak sie wprowadzi, to bedzie gorzej, a nie lepiej :P Poczekaj na jakiegos mezczyzne, a nie DUZE DZIECKO, ktore duza gada, a malo robi :o Chcesz tak cale zycie :o?

Tez tak mowilam mu.Ze jak sie wprowadzi to nie bedzie chodzil " pic" a ja sie boje ze moze byc gorzej.Dzis jestem strasznie zla na niego.Ja niecche byc z nim ale nie mam na tyle odwagi i sily i to zakonczyc. Tak jak jutro przyjdzie otworze mu drzwi i powiem mu " ze to koniec" i zamknac mu drzwi przed nosem i zerwac kontakt.Ale ja tak nie potrafie zawsze musze ulec.Boje sie ze tym razem bedzie tak samo.Walnac mnie czyms ciezkim w ten moj glupi łeb.

Gość sex on the cliff
Kochana jak masz sile zeby w tym tkwic, to tym bardziej masz sile zeby to zakonczyc:-) Powiedz mu goodbye i zacznij od nowa:-) Z kims ktos bedzie tez Ciebie kochal i szanowal:-)Nie musisz mu otwierac drzwi, to Twoj wybor:-)! Zycie masz jdno, wiec je nie marnuj na dupka;-)

Nasz zwiazek wyglada tak.Kilka dni jest dobrze.Dzwoni pisze, widujemy sie, czasami cos zrobi do jedzenia.Lezymy przytulamy sie, ogladamy tv albo gdzies pojdziemy.A potem np.tak jak dzis umowilsimy sie a on mnie olal.Poszedl do kolegi pic.I co to ma wszystko znaczyc.I tak jest juz od 4 tyg.Ze przynajmnie raz w tyg, tak sie zachowuje.Nawet dzis dzwonil cos tam mowil i pyta sie czy go kocham.Bo ja ciebie tez i sie steskniles.

Gość sex in the water
"Milosc to kiedy jedno spada w dol a drugie ciagnie je ku gorze, a nie kiedy jedno placze a drugie po nim skacze"

ja nigdy nie zaakceptuje tego ze koledzy wazniejsi.Ze mimo tego ze jest ze mna umowiony pojdzie do niegi a omnie zapomina i pija razem.i mnie ma wtedy gdzies. Niewiem moze jak zroumie ze moze mnie stracic zmieni sie, przemyli swoje zachowanie ale w co watpie.Jaj powiem ze to koniec on to ze spokojem przyjmie i kazdy pojdzie w swoja strone.I koniec.

Gość sex on the picture
Kochana mialam bardzo podobnie, jesli chcesz to jeszcze ratowac, to ZERWIJ, wtedy zobaczysz czy mu naprawde zalezy! Jak mu nie bedzie zaleyc, to niech idzie w ***, tak tez lepiej dla Ciebie:-)! Milosc to nie cierpienie!!!

Powie jutro ze mnie kocha, przeprasza i nie cche mnie stracic.A jak sie spytam dlaczego tak robi. powie ze niewie.

Gość sex in the skype
Slowa nie majace pokrycia w czynach absolutnie NIIIICCCCC NIE ZNACZA :P!!! ON CIE NIE KOCHA!!! IM SZYBCIEJ TO SKONCZYSZ TYM LEPIEJ DLA CIEBIE i tym szybciej mozesz znalezc kogos naprawde wartosciowego:-) 🌼

To po co to mowi.Jaki ma w tym cel??????

Gość sex in the kitchen
Mowi tak, bo to chcesz uslyszec i wie, ze dzieki temu z nim bedziesz i zgodisz sie na sex itp, a tak jest mu WYGODNIE :O

wiec ja wole to 1 zakonczyc niz on ma to zrobic.

Gość dfghjklkmnjhgfde