Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nandini776

poranne wymioty

Polecane posty

Gość nandini776

witam, mam zmartwienie, mój mąż od jakiegoś czasu wymiotuje na czczo. Wymioty mają, żółty kolor. Dowiedziałam się dzisiaj, bo po prostu usłyszałam, bo drzwi od łazienki byłu uchylone. Potem jakby nigdy nic zjadł śniadanie i poszedł do pracy. Mówi, że nic go nie boli, wygląda też normalnie. Cały dzień funkcjonuje jak zwykle, tylko co rano wymiotuje. Do lekarza pójdziemy najwcześniej w czwartek, ale do tego czasu chyba zwariuję z nerwów. Co to może być?

wymiotuje zolcia takie wymioty moga byc oznaka wielu chorob - np wrzodow, a nie ma dolegliwosci po jedzeniu?? pewnie nie obedzie sie bez gastroskopii znajdz dobrego gastrologa to szybko to zdiagnozuje

Gość nandini776
je wszystko normalnie, po jedzeniu czuje sie ok. Teraz sobie jeszcze kojarze, że ok jakiś dwóch miesięcy czasami bierze rennie na zgagę, ale dość sporadycznie.

to musi tez powiedziec lekarzowi, ze czasami miewa zgage jest mnostwo chorob z takimi oznakami - nie mart sie na zapas

Gość nandini776
nie ma co w czw, wyciągne go do lekarza. Najbardziej przeraża mnie to, że on to tak bagatelizuje. A jak na moje oko, to wymioty na czczo normalne nie są, co innego jakby sie czegoś tłustego najadł. Ostatnio też ma troche nerwów wiec moze to wszystko jakoś powiązane.

Gość tak to żółć.
maszerujcie do lekarza.

Gość poszukiwacz zaginionej arki
Przewlekłe zapalenie trzustki. Porada 50zl + VAT Pozdrawiam.