Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochekicha

jak sie zachowac gdy facetowi nie staje?

Polecane posty

Gość trochekicha

wczoraj pierwszy raz uprawialismy seks. a moze raczej powinnam powiedziec... probowalismy. dluga gra wstepna, wszystko ladnie pieknie, facet ubiera prezerwatywe i kicha. dobra spoko. probujemy za jakis czas od nowa... to samo. probujemy po raz trzeci... uprawiamy seks przez jakas moze minute i konczy!!! probujemy jeszcze raz po dluzszym czasie... nic z tego, zrezygnowani idziemy spac. jak nalezy sie zachowac w takiej sytuacji? boje sie, ze rozpoczela sie taka schiza, ze jak wyladujemy w lozku po raz kolejny on bedzie juz tak zdenerwowany ze na bank nic z tego nie wyjdzie! pomocy!

Gość bez seksu mozna zyc
po co ci to ? kochcasz go czy nie ??

Gość Mooonia
Po pierwsze takie rzeczy się zdarzają i nie ma w tym nic nienormalnego J nie widzę powodu żeby robić panikę, po prostu najważniejszy jest Twój spokój i luuuuuzzzzzz... bez nacisków, analizowania, rozmawiania po 10 razy o rzekomym problemie wyjdzie na pewno! To ma być przyjemność nie zawody sportowe... tu nie ma musu ...:)

Gość Mooonia
Jak mu obciągniesz to są dwie możliwości: albo się chłopak podnieci, albo poczuje jeszcze większą presję i mu wtedy dopiero klapnie ...

Gość trochekicha
uh co za zenujace podszywy. ja wiem ze to nic takiego, ale naprawde nie wiedzialam, jak sie zachowac. bylo widoczne, ze on na koncu juz sie niezle denerwowal i tak szczerze to udzielalo mi sie jego napiecie. co powinnam mowic/robic? jesli to jest np 3 podejscie i wciaz nieudane?

Gość Mooonia
Zakładam że jesteście młodzi... może to dla was za wcześnie jeszcze... może jeszcze czas tylko na pieszczoty, bez seksu? Jak będziecie wystarczająco rozgrzani trema sama przejdzie

Gość trochekicha
nie jestesmy jakos szczegolnie mlodzi :) lata nastoletnie mamy dawno za soba. ale przyznaje ze nigdy wczesniej nie bylam w takiej sytuacji

Gość jesta na to rada.....
Wszystko dostaniesz sexshopie, na popęd, spray na sztywność, a w ostateczności przyprawianą atrapę penisa o różnej długości grubości i wytrysku np. śmietany. W ciążę nie zajdziesz, a orgazm murowany.

Piszesz, że lata młodzieńcze macie za sobą. I może to właśnie u niego jest problem - wiek? Jeśli tak, to lekarz. My kobitki, mamy w tym względzie jednak nieco lepiej :P Ale wg mnie najbardziej prawdopodobne jest, że to siedzi w jego głowie. Może bardzo chce Ci dogodzić i się stresuje? Znam taki przypadek. Nigdy nie miał problemów, aż trafiła mu się taka, której strasznie chciał zaimponować. I... klapa. Dosłownie i w przenośni.

Gość meeggi
musisz być sokojna i nie pokazywać przed nim że jesteś niezadowolona bo bedziesz tylko pogarszać sytuację, spróbuj go uspokoić w takiej sytuacji a i zawsze go przytulaj i okazuj mu dużo czułości. będzie dobrze... :-)

Gość hehehheeh impotent
trochekicha i nieudacznik :D :D :D

Gość Butress4seswssdssss
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagra jest na prawde niesamowita

Gość SS12
Moze jestem okropna. Stres stresem, ale mojemu facetowi stoi i to czasami za czesto :p, a jest nerwusem i ma bardzo stresujaca prace. Moze to cos z Wami nie tak. Nie uwierze, ze na widok Mirandy Kerr czy Natalii Siwiec odmowiloby przyrodzenie Waszych panow posluszenstwa ;).

Gość Obcy11
Niestety, tak u facetów bywa. Kiedy facetu bardzo podoba się kobieta i jemu na niej załeży - może dojść do takiej sytuacji - po prostu jest zastresowany. Reagować trzeba na to spokojnie. Jeżełi będa kompłikację nastepnym razem - użyć generyków Wiagry ale nie każdy może długo używać takich dopałaczy. Raczej trzeba skorzystać ze środków naturalnych. Niestety, lekarze praktycznie na tym się nie znają . Tak że trzeba polegać raczej na sobie.

Gość gośćdosi
trzeba próbować dalej na spokojne -jak nic z tego daj sobie spokój z tym facetem -bez seksu to nie zycie - tylko jakieś oszołomy mogą myśleć inaczej -odejście zrób w sposób taki żeby nie pomyślał ze to w skutek jego niesprawności - może z inną partnerka kiedyś mu wyjdzie -a tak go zdołujesz i może z tej sytuacji wyjść coś czego nikt by nie chciał-klasztor to na mniej straszna rzecz tacy ludzie nie podchodzą do kobiety bo się ich boja ale do dzieci -zresztą mamy przykłady idą w celibaty a potem słyszymy albo i nie bo to się skrzętnie ukrywa -a nazywa ze ma powolanie

Gość gość
Ja sobie nie wyobrażam, żebym w takim momencie zostawiła swojego partnera, bo mu nie staje. Jak pojawiły się u niego problemy z erekcją, to go zdecydowanie wspierałam i poszliśy do lekarza. Dostał lek maxigra go i problem zniknął. Lek jest bardzo skuteczny, erekcja jest 100% i do tego jeszcze pojawia się po kilkunastu minutach od zażycia leku

Gość trochekicha
Już jest dobrze, dobry lodzik i staje jak należy. ruc.ha mnie porzadnie w moja brzoskwinkę.

Gość gość
Myśmy z partnerem przede wszystkim o tym rozmawiali, jak się pojawił taki problem. Wspólnie doszliśmy do wniosku, że powinien pójść do lekarza i się wspomóc. Dostał maxigrę go i to był strzał w dziesiątkę - lek sprawdził się już od pierwszego zażycia i zadziałał po kilkunastu minutach. Erekcję ma znowu silną i długotrwałą.

Gość gosiaczek31
trzeba iść do weterynarza - mojemu piesku pomógł i obecnie już nie ma żadnych kłopotów ze wzwodem :)

Gość gość
Na pewno nie wyśmiewać. Mój mąż poszedł do lekarza z tym, przebadał się i dostał maxigrę go, którą teraz bierze kilkanaście minut przed. I znowu ma pełny, mocny wzwód bez żadnych zaburzeń

Gość gość
Tu niektórzy sobie żartują pisząc o oralu. Tymczasem to MOŻE być jedna ze skutecznych "terapii" dla początkujących. Początkujący może być spięty, czuć się jakby "przystępował do egzaminu" z samospełniającą się obawą. Trzeba go więc przekonać o pełnej akceptacji. Muskaj mu penisa opuszkami palców, delikatnie łaskocz, bez pośpiechu wessij do ust i nie forsuj jego orgazmu. Przerwij i upewniaj go, że jest przyjemny w dotyku, smaczny. Poproś go "wytryśnij mi do ust" i dopiero wtedy wyraźniej kręć językiem wokół czubka i po dziurce "wytryskowej". Jeśli potrafisz się przełamać, połknij. Chodzi o to, aby go przekonać, że jest pożądany.

Gość gość
Rewelacyjna kobieta!! tylko ona doprowadza mnie do takiej rozkoszy!uwielbiam Cię Madziu! http://sex-tele.pl/47398

Gość gość
ssanie flaka , porazka

Gość lysia23
facetowi trzeba pomóc w takiej sytuacji. najlepiej niech zacznie używać maxigry Go. Mój facet używa, żuje ją przed seksem i mamy za każdym razem idealny seks.

Gość Lili

A jeśli facet jest po zawale?? To leku chyba nie można 

Gość Wiem co mówię
53 minuty temu, Gość Lili napisał:

A jeśli facet jest po zawale?? To leku chyba nie można 

Zostaje ci tylko dyskretny skok w bok.