Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anica23

Załatwianie pracy tzw.PLECY

Polecane posty

Gość anica23

Witam, Jakiś czas temu skończyłam studia i teraz mam olbrzymi problem za znalezieniem pracy gdyż jestem po administracji a tam jak wiecie liczą się tylko znajomości... W końcu i mnie udało się kogoś znaleźć kto może mi pomóc,tylko niewiem jak się zachować w takiej sytuacji,co powiedzieć o co prosić ,prezent dać przed czy po tym jak już coś załatwi?Zdaję sobie sprawę z tego że to żenada, ale trudno,jak mus to mus. HELP!!!

Gość zapros
na obiad w ramach podziekowan bo kasy to nikt nie bedzie chcial to troche niezreczne. a taki obiadek wydaje mi sie ok pomyslem

ja zaczekalam do najbliższych imienin i dalam poważniejszy niz zwykle prezent

Gość roxi1967-42
Tez bym chciala zalatwic sobie prace ,chociaz przeztzw.plecy jestem bez pracy juz jakis czas i ciezko mi tak zyc ,jestem sporo starsza od ciebie i jestem po zasadniczej szkole zzawodem w ktorym ciezko dostac prace ,i nie moge znalesc ''plecow ''ktore by mi w tym pomogly , wiec ciesz sie ze masz prace ,bez roznicy w jaki sposob ja dostalas i co mosialas zrobic ,moze to straszne ele za co placic rachunki ,to nasze panstwo jest winne sytuacji wjakiej sie wszyscy znalezlismy. trzymaj sia