Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieńdobrytvn.

Słaba w łóżku

Polecane posty

Gość dzieńdobrytvn.

Moja partnerka jest o 2 lata starsza odemnie ma 21 lat i wytrzymuje w łóżku max 10 - 15 min. Dla mnie to za mało. A kiedy chce przedłużyć stosunek to jeczy i krzyczy, że mam za duże penisa i ja to boli. Chociaż zawsze myślałem, że duże przyrodzenie u mężczyzny to + dla kobiet. Czy mam zmienić partnerke seksualna?

Gość slabe provo
0/10

Gość dzieńdobrytvn.
Z moimi poprzednimi partnerkami nie miałem tego problemu.

Gość idz na erotyczne

Gość malenstwooo
Ona nie jest słaba w łóżku tylko Ty skoro nie wiesz co zrobić, żeby ona chciała dłużej i więcej. Zachęcam do odnalezienia odpowiedniej lektury, chyba, że stać Cię na to, żeby z nią normalnie jak dorośli ludzie porozmawiać i dotrzeć do tego co i jak jej sprawia przyjemność. Ja mam wąską pochwę a mój partner długiego i grubego penisa, a seks uwielbiam. bo on potrafi mnie doprowadzić do takiego stanu, że nie chcę, żeby przestawał. Takze zmiana partnerki nic Ci nie da.

Gość bekne
zgadzam sie z poprzedniczka ... Nie wiem, moze jestes za malo delikatny, alebo za daleko wsowasz czlonka , ten obija sie za bardzo o macice i ja to boli ;/ co czasem prowadzi, do tego, ze kobieta staje sie bezplodna ;/ Ps. nie dlugosc sie liczy, a grubosc, daje nam wiecej przyjemnosci :;/ Znadz sposob w jaki mozesz pzzedluzyc stosunek, a ona nie bedzie krzyczec :) napeno taki jest

Niestety ale ludzie mają różne temperamenty, różne potrzeby. Może z czasem uda Ci się ją "rozgrzać" ale to nic pewnego. W zamierzchłych czasach dwa lata starałem się "rozgrzać" pewną dziewoję ale była tak szybka, że nie warto było nawet spodni zdejmować :o Nie udało się, porażka, dwa lata "psu w dupę" z życiorysu.

Gość stdlib
"dwa lata "psu w d**ę" z życiorysu" chyba nie byla tylko do jednego :o

Gość malenstwooo
Za mało delikatny? Mój poprzedni partner był najwyraźniej za bardzo delikatny, bo z obecnym odkryłam, że tak na prawdę, to tylko szubki i energiczny i intensywny seks rozpala mnie do takiego stopnia, że odlatuje i nic mnie nigdy nie boli. A wcześniej też bardzo szybko miałam dosyć:/ Nie rezygnuj z dziewczyny. Popróbujcie róznych rzeczy. W koncu może uda Wam się dotrzeć. Ja w sobie odkryłam zajebistą kochanke z obecnym partnerem. A poprzedni na mnie narzekał;]

Gość dzieńdobrytvn.
Myśle, że nasz problem polega na tym, ze ja jestem dopiero jej 3 partnerem seksualnym, ja miałem wiecej partnerek i ze wzgledu na rozmiar mojego czlonka, ona nie jest za bardzo wprawiona w sprawach łóżkowych a ja najwyrazniej tesknie za poprzednimi dlugimi, ostrymi stosunkami, porozmawiam z nia i mysle ze bedzie dobrze po jakims czasie damy rade :]

Gość osobazmęczonazyciem
blokers to prymityw.

Gość uygiuho
Czlowieku tu nie o ilosc chodzi, nie muszisz sie nam chwalic ile to ty nie wydupczyles i jej tez o tym nie mow ...nie porownuj jej z innymi, moze ejst wyjatkowa ... Pogadaj z ia lepiej o tym jaki sex lubi, moze zmiencie pozycje, bo mnie np. w niektorych boli bardziej, w niektorych mniej, a w niektorych wcale ;/ daj jej szanse, niech sie kobieta rozkrecia, a Ty mqasz za zadanie ja rozpalic. Moze narazie zrezygnujcie z sexu, to pokaze ze ejstes kreatywny i myslisz o niej tez nie tylko o sobie. Zrob jej no wiesz tzn. lizanie patelni, mozesz paluszkiem poeperowac, troszke, moze ona tez Ci zrobi co nieco i bedzie sex francuski XD

Gość gi9u
ty po pristu jej jeszcze nie znasz ...

Gość to są własnie plusy
bogatego życia seksualnego - zamiast pomyśleć o tym co zrobić, żeby było lepiej, porozmawiać z partnerką, spróbować inaczej to się porównuje ją do poprzednich partnerek po czym z niezadowoleniem zostawia, bo jest "słaba w łóżku". A dla niej pewnie ty jesteś słaby w łóżku.

Dobry jesteś ;/ Nie ważne ile kto miał partnerów w łóżku, no ale, skoro wolisz tak myśleć, i zwalasz całą winę na nią to mówi to samo za siebie... ;/

Gość józio
może pierdolnij o betonik to zara zechce