Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy tak jest

CZY KRÓTKIE WŁOSY TEŻ SĄ SEKSOWNE

Polecane posty

Gość czy tak jest

co sądzicie na ten temat bo mam dylemat czy ściąc się na fryzurkę która od dawna chodzi mi po głowie czy zatrzymac moje długie włosy? ;) nigdy nie miałam krótkich i zastanawiam się czy będę się czuła kobieco w krótkich :o

przez jakieś półtora roku goliłam głowę maszynką, zostwiając jakieś 5mm włosów. brdzo lubiłam taką fryzyrę.

Gość landemu we wwzystkim ladnie

Gość czy tak jest
nie chodzi mi o aż tak radykalne cięcie :D zastanawiam się nad fryzurką troche krótszą niż do ramion

Gość wlosy to nie ręka i zawsze
odrosną;)krtókie nwlosy też mogą być kobiece i seksowne,nawet niektóre dziewczyny lepiej wyglądają w krótkich niż dlugich.Spróbuj sciac,moze akurat będzie Ci ślicznie w krótkiej fryzurce.A jak Ci się nie spodoba to zawsze możesz je zapuscic i znow nosic długie:)

będzie ładnie. jakby nie to wiesz, włosy nie zęby. odrosną:)

Gość czy tak jest
właśnie problem w tym, że włosy mi straaaassznie wolno rosną i nie pomagają żadne suplementy diety w stylu skrzypovita itp dlatego tak trudno mi się zdecydowac :( bo jak zetnę to chyba za 3 lata odrosną ;/

Gość wlosy do ramion lub trochę
krótsze niz do ramion nie sa az tak krotkie,sa wrecz poldługie.

Gość czy tak jest
niby nie będą takie krótkie ale musze je skrócic jakieś 20 cm aby osiągnąc tą długosc ...

Gość jak tylko masz ochotę to skróc
je,zmainy w wygladzie sa potrzebne!

Gość fajna fryzurka
mam bardzo podobną tylko odrobinke krtósza i włosy ciemny brąz:)Ale generalnie polecam tą fryzure,łatwo się uklada,jest wygodna i wg mnie bardzo ladna.

Gość czy tak jest
właśnie zastanawiam się jak będzie z układaniem bo teraz jak nie mam czasu to poprostu je spianam a tej długości chyba nie da rady

Gość kwarantannna
Ścinaj! Moze akurat krótkie wlosy będą ci lepiej pasowały. Nudno tak cale zycie w jednej fryzurze chodzić, przynajmniej sie dowiesz, czy ci dobrze w krótkich włosach, czy nie. Zresztą to jeszcze nie są krótkie włosy, to są półdługie. Moze i 3 lata bdziesz potrzebowała, żeby odrosly do tej długosci, co masz teraz, ale przeciez od tej długosci po pół roku tez już będą długie, przecież nie musisz miec od razu takich całkiem długich. Moim zdaniem nic tak kobiety nie postarza ak ta sama od 10 lat fryzura

Gość Sonia Rykiel
ja dluugo mialam krotkie wlosy, jak hally berry, nigdy nie narzekalam na powodzenie, prawdą jest że ladnemu we wszystkim ladnie.A co do włosow?-grunt to mieć zdrowe i ciekawie wystylizowane wlosy na każdej długości.