Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uwielbiam mojego faceta

Jakie pieszczoty lubią mężczyźni?

Polecane posty

Tylko pamiętajcie Panie, że facet nawet jeśli lubi delikatne muskanie, to gdy zabawiacie się jego przyrodzeniem nie możecie tego robić zbyt delikatnie. Nie bójcie się złapać go mocniej. Zresztą najlepiej jeśli delikatne muskanie kończy się mocniejszymi doznaniami. To jest fajne na wstępie (nawet bardzo fajne), potem trzeba włożyć w to więcej emocji i "zwierzęcego" zachowania zapominając o delikatności. Przynajmniej ja tak wolę.

Gość prowodyr
a moja pani nie ma co narzekać na moje pieszczoty całe jej ciało jest wypieszczone do granic ......... z różną intensywnością od delikatnego po mocniejsze doznania z różną intensywnością . a ja się wtedy napawam tym jak się skręca i odczuwa moje zabiegi jest wtedy taka seksowna i ponętna ,rozmarzona tylko schrupać.

Gość zaraz się porzygam
"uwielbiam mojego faceta" dlaczego piszesz o mnie dziecko? nie podobają Ci się moje pościki? :( przecież piszesz bardzo podobnie (pianka,paluszki,plecki,karczek :P ) i faktycznie wspólna kąpiel,rzecz godna głębokiego zastanowienia,bo spontanicznie,to nigdy byś nie wpadła na takie szaleństwo :D:D:D najpierw poczytaj co sama piszesz,a pozniej bierz się za krytykę innych,chociaż może jak i trzy razy poczytasz,to nie zrozumiesz,skoro aluzji nie pojęłaś :P

"zaraz się porzygam" - skoro ty masz tylko takie skojarzenia jak w nazwie swojego nicku gdy mówimy o pieszczotach... - to bez komentarza. Mogę się załozyć , że masz naście lat (o ile), i że nigdy nikogo nie pieścilaś, ani tez pieszczona nie bylaś, skoro na samą myśl o tym robi ci się niedobrze!! I zmień temat, twoje uwagi akurat nie są mi potrzebne, dobranocka jest chyba jakoś kolo 19-ej.

Następna... Do "Paprykowego" - święta racja! Mój ma dokladnie tak samo :) Może mi zdradzisz co lubisz jeszcze?

Zmień temat dziecko na taki o zabawkach, bo o pieszczeniu nie masz zielonego pojecia biedactwo.............. Przykro mi w sumie, że jesteś taka nieszczęsliwa, zakompleksiona i samotna, ale cóż - bywa jak jest się taką jedzą.

Uwielbiam mojego faceta, wsadź mu palec w odbyt! będziesz pieścić jego odpowiednik punktu G. facet odleci momentalnie, i wytryśnie jak z procy, wprost na twoje spragnione usta.

Gość Kolo dres
Jak robicie pale dziewczyny to bierzcie też dotykajcie ustami jądra, facet odlatuje, wiem po sobie i od razu się większy i twardszy robi.

Gość gość
Mój uwielbia pieszczenie sutków. Ma wtedy erekcję jak stal.

Gość gość
Mój facet lubi jak masuje i pieszxze mu stopy ssie paluszki itpmmm i Lubie jego zapach po szkole

Gość gość
Ja tez wachac mężowi za karę

Gość 321

mojego najbardziej kreci kiedy biore penisa miedzy moje olbrzyie piersi i poruszam po nim rytmicznie momentalnie jest twardy z odslonieta glowka