Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soczewkowo123

problem z soczewkami!pomocy!

Polecane posty

Gość soczewkowo123

mam duzy problem z ktorym nie wiem jak sie uporac... lekarz okulista u ktorego robilam badania zalecil mi kupno soczewek Acuvue oasys ,twierdzac ze sa one miesieczne przed wystawieniem mi recepty oraz w trakcie gdy przyszlam do niego na zakladanie...(jestem nowicjuszem w tej kwestii).czytajac na internecie ,okazalo sie ze sa to soczewki dwutygodniowe!i co ja mam teraz z tym fantem zrobic?trzymac miesiac na oczach czy po dwóch tygodniach wymienic?:( aaaa i na allegro sa takze soczewki Acuvue tyle ze zmieniajace barwe oka na ktore chce sie skusic nastepnym razem,ale sprzedawcy twierdza ze sa to soczewki miesieczne a te same w wyszukiwarce wyskakuja jako dwutygodniowe:(

Gość soczewkowo123
podnosze:(

Według producenta soczewki J&J są dwutygodniowe, ale ja spotkałam się z opinią wielu salonów i optyków że spokojnie można je nosić miesiąc. I ja tak noszę od roku. Nic mi sie po nich nie dzieje i znosze je lepiej niż soczewki B&L które kiedyś miałam

Gość qvvarz
ja akurat nosze soczewki J&J acuvue kolorowe i jestem z nich bardzo zadowolona, sa one miesiezne ale nie raz zdarzylo mi sie je nosisc troszke dluzej niz producent sugeruje. ze wzrokiem nic sie nie stalo wada mi sie nie pogorszyla. szczerze polecam aha i te kolorowe juz kupuje od 2 lat. bez obaw mozesz sobie zaszalec i zmienic kolor oczu, ja zmienilam za pomoca soczewek z zielonych na brazowe.