Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pankracy Le Bouville

Gdzie mogę nabyć nieużywaną kaczkę?

Polecane posty

Przez najbliższe trzy dni mam zamiar udawać przed sąsiadami z naprzeciwka że nie ma mnie w domu, dlatego też nie mogę chodzić po mieszkaniu. Jedzenie i picie postawię koło łózka, ale muszę gdzieś załatwiać potrzeby fizjologiczne, tak więc może wie ktoś gdzie kupię kaczkę? Taką jak w szpitalach mają?

Gość qsewad
Kup se nocnik i nałóż na swój głupi łeb...

Gość nie stać mnie na krzyżówki
w parku rosną kaczki :)

Gość oo zalll
przeciesz tak po cichaczu mozesz isc do kibla albo do lazienki umyc zeby czy cos np jak oni wyjda .,...nie zapa;aj swiala... ps po co to robisz?

No bo...wstyd się przyznać, ale mnie nie znacie to wam mogę uchylić rąbka tajemnicy: Wszyscy w mojej okolicy liczą że pójde na obchodzy 11 listopada, co więcej że przyjedzie po mnie limuzyne rządowa itp. itd. a tu wstyd i sromota, bo nie dostałem jeszcze zaproszenia na obchody. Dobrze nie chcą mnie, nie chcą żebym pełnił honory w tak ważnym dniu, ale moi sąsiedzi nie mogą wiedzieć że jestem w domu, w razie pytań powiem że świętowałem za granicą, albo że do Ameryki mnie zaproszono, albo nie zdążyłem wrócić z rocznicy obchodów muru upadku berlińskiego .

Gość niebezkozery starołmałpka
ja mam basen :D