Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenia nie są dla nas

czy mógł się domyślić, że go kocham? rozmowa gg...

Polecane posty

chodzi o to, czy gdyby to tobie ktos takie coś napisał, zaczęła\zaczął bys sie domyslać, ze chodzi o cos wiecej? ze ten ktos cos do ciebie czuje? prosze o powazne odp. bo on (nazwijmy go umownie panem" X") opowiadał mi jak to sie mu pewna dziewczyna spodobała.. dodam, ze ja g bardzo kocham..i chyba zaprzepasciłam swoją szansę.. i teraz juz chyba nic nie moge zrobić.. no i sobie piszemy, az w koncu : xxxx 20:01:45 no wiesz jak jest ja jestem jaki jestem i pewnie mnie oleje (TA DZIEWCZYNA O KTÓREJ PISALIŚMY) bo czemu ma nie olac  ja 20:03:32 i teraz bym ci coś napisała..ale wole jednak nie. wiec pozostanmy przy tym, ze ciesze sie twoim szczęściem, i mam nadzieję że ci się uda. xxx 20:03:58 nie rozumiem ale spokoo a szczescia puki co nie ma ja 20:04:27 no to zacznij w koncu rozumiec. ja 20:04:57 dobra, ide. pa 20:05:08 bo widze ze nie zrozumiesz. xxx 20:05:14 to pa ? czy każdy głupi jeśli by chciał skapł by sie ze czuje do niego cos wiecej, czy tylko ja wyolbrzymiam i z moich słow wcale nie wynika ze go kocham?

Gość nie wynika

Gość klaudia090909090909
Ja tam bym sie nie zorientowała...

Gość zapisałem w ulubionych
:classic_cool:

Gość Lakier do paznokci 18
ja jako laska rozumiem o co chodzi ale facet ma maly rozumek i jemu trzeba wyjasniac wszystko by cokolwiek zrozumial

Gość jesteś w nominowanych
do topa listopada :classic_cool:

jeszcze masz czas!!! powiedz mu wprost co do niego czujesz, niech zadecyfuje. Potem bedziesz zalowala- warto sprobowac... no chyba ze jest takim chamem ze cie wysmieje...

czyli ze się wygłupiłam? tak?:O

Gość kakakaghf
hmm no raczej ja bym sie nie domyslila hmm niewiem ...

Gość ykykyky
marzenia nie są dla nas--jamysle ze nie , i on nawetnie wie o co chodzi...

Gość pewnaDD
Nie dziwię się, że nie zrozumiał. Faceci są bardzo mało domyślni. Trzeba było mu napisać "KOCHAM CIĘ" to pewnie po pięciu minutach by to do niego dotarło :P

dobrze..skoro nie zrozumiał.. to jak mu napisac tak, zeby skapował o co chodzi..ale nie pisząc mu tego wprost?

Gość pewnaDD
Nie wygłupiłaj się, ale nie dziw mu się, że się nie domyślił. Ja - dziewczyna czytając to z ledwością się domyśliłam, ale im - facetom trzeba konkretnie napisać o co nam chodzi.

Gość pewnaDD
nie wygłupiłaś się*

ale to jak mu mam napisać ze go kocham? :(

Podejdź do niego i zaproponuj mu dymanie to wtedy się na 100% domyśli że czujesz do niego coś więcej.

Gość pewnaDD
Hm, ja bym zaczęła tak: "Nadal nie rozumiesz o co mi chodziło?" Skoro on by napisał, że nie, to bym napisała: "Jest ktoś kto nigdy by Cię nie olał. Wiem jaki jesteś (możesz napisać mu jakiś komplement :P) i ta dziewczyna, która Cię oleję - nie będzie Ciebie warta, uwierz mi." Możesz jeszcze dodać: "Mojego szczęścia też nie ma, bo ten ktoś nawet nie wie (nie rozumie), że jest dla mnie ważny." Coś takiego może, co?

21:01 [zgłoś do usunięcia] pewnaDD Hm, ja bym zaczęła tak: "Nadal nie rozumiesz o co mi chodziło?" Skoro on by napisał, że nie, to bym napisała: "Jest ktoś kto nigdy by Cię nie olał. Wiem jaki jesteś (możesz napisać mu jakiś komplement ) i ta dziewczyna, która Cię oleję - nie będzie Ciebie warta, uwierz mi." Możesz jeszcze dodać: "Mojego szczęścia też nie ma, bo ten ktoś nawet nie wie (nie rozumie), że jest dla mnie ważny." Coś takiego może, co? A on się spyta o numer telefonu do twoje koleżanki bo pomyśli że piszesz o koleżance jakiejś... Daj mu zwyczajnie dupy, wyższe uzasadnienie już masz... a nie bawisz się w jakieś podchody...

Gość ale ty głupia jesteś
ile ty masz lat?13? nie więcej chyba, na podstawie jednego zdania nic nie znaczącego budujesz sobie teorię czy ON CIĘ kocha czy nie, NOZ KURWA MAĆ, I NA PODSTAWIE TEGO JEDNEGO ZDANIA CHCESZ OPINI CZY TY GO KOCHASZ? KOBIETY!!! Obudźcie się w końcu i przestancie lizać dupe facetom, nie traktujcie swojej wartosci przez pryzmat czy on cie chce czy nie, on chce cie zerżnąc i tyle nie mieszaj do tego miłości, nie znajdziesz jej z tym gościem jesteś głupia jak but albo miałas ciezkie dziecinstwo wkurwiaja mnie panny które za wszelka cene szukaja akceptacji u faceta i tylko to sie liczy one juz nie, byle by byl porazka

Gość pewnaDD
To bym napisała: "I tym kimś napewno nie jest żadna z moich koleżanek. Tym kimś jest ktoś kogo dobrze znasz" xD No teraz to powinien się domyślić.

21:07 [zgłoś do usunięcia] pewnaDD To bym napisała: "I tym kimś napewno nie jest żadna z moich koleżanek. Tym kimś jest ktoś kogo dobrze znasz" xD No teraz to powinien się domyślić. A on ci odpisze: MAMUSIA??? ALE TAK NIE MOŻNA... Daj mu dupy!

Gość w każdym razie
twój kolega ortografią nie grzeszy, więc stawiam, że macie po 14 lat :)

Gość pewnaDD
Haha, skoro by tak napisał, to napisałabym mu: "Kur.wa, przelecisz mnie czy nie? do cholery! Marzę i śnię tylko o tym!" :P Gorzej, jakby odrzucił :( :D

Gość dfghjkmk
mógł sie nie domyślić to oczywiste