Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aniaa0

proszę o rade

Polecane posty

Nie długo już Swięta. Zastanawiam się co mogę wysłać w paczce swojemu facetowi, siedzi na tymczasowym... jaki prezent mu wysłać??? tylko prosze o poważne wypowiedzi:( Z góry dzięki

Gość piłke do metalu

Gość kodeks karny
:)

tak w wiezieniu... mialy byc powazne wypowiedzi... umiesz czytac???

Jak myślicie??? tak zeby Go podbydować... tak wogóleto co mu mogę wysłać zeby nie zwrucili

Gość przepraszam nie oburzaj
sie tak, na kodeks karny juz niestety za pozno, ale pilka to dobry pomysl chyba (zaznaczam, ze nie moj) :)

moze cos osobistego? cos tyko od ciebie, co by go rozweselilo w te swieta no i duzo walowki rowniez :p jakies kielbasy i inne przysmaki, ktore lubi. moze jakies cieplejsze koszule i gacie, bo chyba tam zimno... serio nie mam pojecia, co Ci poradzic, ale uwazam, ze cos takiego od siebie osobistego, ze myslisz o nim i pamietasz i cos praktycznego, moze zacznij pisac dla niego pamietnik - w formie listow.... i daj mu tuz przed swietami, zacznij pisac juz teraz :)

pisze ciagle do Niego:)... a misia???:) tez mila niespodzianka, jak myslisz?:) jedzenie odpada i pilka tez!!!:P co jeszcze moze byctak od serca???

Gość nie ma mowy i nic z tego
MISIA??? ZGŁUPIAŁAŚ DO RESZTY? Nie wciskaj mu pierdoł dla gimnazjalistów :-p

Gość bokserki w mikołaje
albo bałwanki:D

hahaha, gacie?? a moze w pingwiny:) nie zarujcie.... do by sie sprawdzilo dla chlopaka ktory jest nawolnosci

słuchaj.. kup czysty pamietnik - zacznij wklejac zdjecia - tak jak sie poznaliscie.. potem z malzenstwa.. dzieci zdjeca tez.. i zostaw reszte wolnych kartek i dopisz ze te czekasz/czekacie na niego.. i ze reszte zapelnicie juz wspolnie... napewno chwyci za serce jak kocha..

nie mamy... nie długo mieliśmy sie zareczać... glupio to brzmi ale wiem ze On chcial to zrobic:) jestesmy mlodzi:) co chcesz doradzic?

gosiak- dobry pomysl tylko ze nie mamy jeszcze dzieci:( a zdjec bardzo malutko:(

nawet jak malutko.. to cos dopisuj.. wystarczy klilka... ale by mial Cie przy sobie.. mozesz pochodzic troche w jakiejs koszulce jak chcesz mu wysłac.. przynajmniej przez troche poczuje twój zapach...

maskotka to chyba nie jest taki dobry pomysl.. Ksiazke mozesz jakas wyslac.. taka ktora mu sie spodoba.. a jesli osobiste od siebie to belizna ;) ale to juz dla odwaznych :)

swoje zdjecie juz mu wyslalam bo prosil:) a jesli chodzi o ta koszulkebo nie najlepszy pomysl:( wiem samapo sobie... zostalami jego bluza, czuc na niej zapach... na pocztku plakalam, terazjuz lepiej:) A ty co myslisz o misiu??? tak jak juz wczesniej pisalam

hmyy... sama juz nie wiem;(... cos normalnego. bo prokutratura i tak przegrzebie paczke:(

kiedys nie... ale teraz juz tak i to z wielka przyjemnoscia:) nie dziw sie- nic lepszego do roboty nie ma

kiedys nie... ale teraz juz tak i to z wielka przyjemnoscia:) nie dziw sie- nic lepszego do roboty nie ma