Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biała dama87

Jak to jest z komornikiem?

Polecane posty

Gość biała dama87

Ojciec mojego dziecka ma zapłacić do 15 tego miesiaca zaległe alimenty w wysokości 900 zł -więc mam pytanie 14 sobota 15 niedziela więc musi przysłać mi pieniadze do piątku czy może w poniedziałek jak to będzie jeśli bede chciała przez komornika to załatwić jak nie prześle do tego 15??

Gość ufo2000
Dlaczego musi do 15 tego?ma jakis nakaz? Jeśli jest zatrudniony na umowe to komornik ściągnie zaległośc z pensji,jeśli nie to masz pod górke.

Gość drakula666
Dlaczego musi? Ma jakis nakaz? Jesli nie jest nigdzie zatrudniony to komornik nic nie zrobi

Gość kutwa z ciemnego boru
jeżeli 15 to niedziela, to może jeszcze 16.

Gość drakula666
Jeżeli 15 wypada w dzień wolny od pracy może wysłąc w najblizszy dzień roboczy czyli w poniedziałek

Musi wpłacić tak, żebyś w dniu 15 listopada miała pieniądze na rachunku bankowym. Jeśli się spóźni, to należą Ci się odsetki. Data wpłaty (nadania przekazu, zlecenia przelewu) nie ma tu żadnego znaczenia.

Gość takie zycie
Opanuj się, komornik to nie straż miejska, że dzwonisz i działają :D Najpierw wyrok w sądzie, a dopiero potem komornik ściąga należności :o

Gość biała dama87
mam wyrok sądowy i teraz sie pytam, nie o tochodzi,że chcę nasłać komornika ale jakby nie płacił znów przez ileś miesiecy nie miałabym wyjścia...

Gość no niewiarygodne
Dwa dni spóźnienia (przez dwa wolne dni) a ty już komornika chcesz na niego nasyłać? To już chyba przesada.

Gość biała dama87
Napisałam już,jak nie umiecie czytac to nie odpisujcie...