Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

zapowiedz rozmow w toku

Polecane posty

Gość fgy
Rozstępy po ciąży ma zdecydowana większośc kobiet...a ich wygląd i i lośc zależy od tego ile kobieta przytyje...dlatego obżarstwo w ciąży nie wskazazne...ja przytyłam 12 kg...i mam rozstępy, ale delikatne...gdy ładnie je opale to nawet nie są zbyt widoczne...

Gość ngth
Zdecydowana większość...

Gość A guzik prawda
Rozstepy są dziedziczne. Ja przytyłam w ciąży dwadzieścia kilka kg i fakt mam rozstępy ale tylko kilka i są praktycznie niewidoczne

ja bym chyba w zyciu nie dala sie tak oszpecic:( wiem ze moze to egoizm, ale to lekka przesada takie poswiecenie dla dziecka...

Gość gradient
coś okropnego....

dodam ze zawsze szukam nie takiego co wykreca jest cierpkie, "dry" tylko z lekka polslodnkie i lagodne, z lekka nuta ostego posmaku ale nie mam pojecia w jakich nazwach/rodzajach powinnam szukac..

Nie przepadam za winami. Najlepsze wino produkuje mój ojciec z winogron porastających podwórko no i moc ten produkt ma odpowiednią ;) Poza tym Cabernet Sauvignon spożywam w damskim towarzystwie :) Dla draki mam też w domu oczywiście Komandosa ale już nie pamiętam jak smakuje :)

moj dziadek kiedys pedzil winko z czeresni mial taka butle szkalna pamietam jak ktoregos razu wybila czyli strzelila :)

Quicksand łeeee ale zapodałaś temat:o Jesoo ja nie chce być taka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sauvignon blanck jesli lubisz, jest to rodzaj bialego wina. a co do tematu to chyba kwestia zadbania o siebie od poczatku ciazy. oliwki, dobre kremy i potem nie ma takich problemow

blokers>>>> chyba strzeliles w dobra odpowiedz :) szkoda ze spelnianie sie tak dlugo trwa, samam juz nie wiem czy ide dobra droga

pani c. >>> tez widzialam :) to blokers teraz juz nie bedzie poka fote bo juz masz, i ta najlepsza czesc :P