Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

zapowiedz rozmow w toku

Polecane posty

jutro sobie zapodam na obiad:P jak mocna jest Mocna?:P bo ma jeszcze pare rzeczy do zrobienia po obiedzie:)

czarny kruk>>>> ryanair jest nie? :) a dokladnie to nie jest w anglii i tylko jestem tymczasowo

znam znam:) ja studiowalam w lublinie wiec mam sporo znajomych z tych oolic:D tam chyba teraz lotnisko maja budowac prawda? tzn wiem, ze jest stare a teraz maja zrobic pasazerskie tak?

blokers z cala pewnoscia nie jestem Twoja eks:D mogles byc za to moja jednonocna przygoda;)

blokers to moglismy sie spotkac na jaiejs imprezce w akademikach na langiewiza bo ja studiowalam od 2000:P

hehe w lublinie jak bylam ostatnio to widzialam to lotnisko no a w swidniku to tylko samoloty produkuja ale jakas zagraniczna firma przejmuje :(

Gość wesoły wojtek wierzeysky www
qiksand szmatko nie mozesz się z blokersem umawiać przez email na roochansko? Kazdy ma czytac że kurwiszcze z ciebie nie z tej ziemi? :o

to byl zart:) kuzwa jestem taa stara a nigdy nie mialam jednonocnej przygody, na tle wspolczesnych nastolatkow czuje sie jak dinozaur

Puknoł bym cie w czoko szmatko :)

hehe ja wiem o co chodzi!:) blokers masz wielbiciela ktory sie wkurza jest zazdrosny ze z toba rozmawiam

najczesniej imprezowalismy w grzesiu i ikarze:) kto wie wiec:) Quicksand dlugo juz jestes poza granicami kraju?

Wesoły to jakaś zazdrosna stara raszpla z pajęczynami między nogami bo wszędzie gdzie widzę ten nick pisze o moich rzekomych przygodach z Quicksand oraz o tym, że mam małego małego :P

wesoly wojtek, tak sobie mysle... i jeszcze jeden nik... wielbiciel ruchomych piaskow>>>>>>>>>>>>>>>>>> o co ci chodzi?

pani c.>>> jestem juz dokladnie 4 lata i 5 miesiecy postanowilam spelniac marzenia i studiuje fajny kierunek :p

blokers>>> mozesz sobie zabrac tego wielbiciela... ojjj ma szczescie ze mnie nie spotkal w swoim zyciu bo by innaczej mowil i nie bylby juz taki pewny siebie jak przez net

Poza czarnym nikiem piszę tylko pod tym. To nie ja napisałem że wysmiałas blokersa bo ma małego fiutka był taki temat na cafe. Tylko powtarzam....... a chodzi o to ze puknoł bym cie w czoko :)